U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D & P Painting

Heikantstraat(o) 84 -9290Berlare

Al meer dan 20 jaar bieden wij schilder- en decoratiewerken met een kwalitatieve en verzorgde afwerking. Als particulier of bedrijf kan u bij ons terecht voor zowel schilderwerken, behangwerken en vloerbekleding.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Wolff | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking. WOLFF is een merk van Uzin Utz België nv.

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.

Arturo - Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 -9051Sint-denijs-westrem

Arturo vloersystemen en kunstharsvloeren met passie voor design. Voor elke ruimte, de functie en de belasting die daarbij hoort, gelden andere eisen en wensen.

Codex - Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 -9051Sint-denijs-westrem

Exclusieve plaatsingssystemen voor de professionele tegelzetter. Van egalisatiemiddelen tot en met voegen, codex biedt echte tegelzetters een zo compleet mogelijk assortiment hoogwaardige plaatsingsproducten.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Air Compact Belgium

Brusselsesteenweg 427 -9050Gentbrugge

Air Compact staat voor 40 jaar ervaring als service- en toeleveringsbedrijf in pneumatische en hydraulische componenten

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).