U zocht op: vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verco Tapijten

Heirbaan 262 -9220Hamme (vl.)

Argo Decor

Mergelbeek 35 -9220Hamme (vl.)

Van de kleinste tot de grotere schilderwerken kan je toevertrouwen aan Argo Decor. Opvolging tijdens deze werkzaamheden zijn verzekerd door zaakvoerder Gino die de werven nauwgezet opvolgt en indien nodig bijstuurt.

Schilderwerken Tony Baert

Zonneke 5 -9220Hamme (vl.)

Baert Tony te Hamme is onder andere gespecialiseerd in het kwalitatief renoveren van gevels, algemene buitenschilderwerken, het herstellen van oude bepleisteringen en het behandelen van houtrot.

Van Den Broeck

Theet 45 A -9220Hamme

Het aanbieden van een zo ruim mogelijk assortiment voor nieuwbouw en renovatie aan alle professionelen uit de bouwwereld, zelfbouwers en doe-het-zelvers beschouwt Van den Broeck als zijn grootste doelstelling.

Van Houte

Broekstraat 140 -9220Hamme (vl.)

Sedert 1865 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in het weven van voetmatten Weverij Vanhoute BVBA Van Houte bvba, Hamme, België, weverij, voetmatten, tapijten, carpets, textiel

Concresco

Dendermondse Steenweg 17 -9220Hamme (vl.)

De Maseneir Dirk

Ekelbeke 105 -9220Hamme (vl.)

Algemeen bouwbedrijf De Maseneir Dirk bvba bouw, bouwbedrijf, bouwonderneming, huizen, huis, aannemer, aannemers, algemene aanneming, hout en bouw, offerte bouw, schrijnwerken, timmerwerken, tegelwerken, vloeren, daktimmer

Pelma

De Braakstraat 17 -9220Hamme (vl.)

Alle tapijten verkoop en chinese meubelen Pelma Tapijten aankoop,verkoop,alle tapijten,aankp

Bmb Bouwmaterialen

Theet 45/a -9220Hamme (vl.)

Halschoor is al jarenlang een begrip voor een uitgebreid en uitgelezen assortiment vloer- en wandtegels voor binnen- en buitentoepassingen. Totaalleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen.

Natuursteenbedrijf Karel Van Den Broeck

Zwaarveld 24 -9220Hamme (vl.)

home home natuursteen,graniet,arduin,marmer,witsteen,keukenbladen,portieken,dorpels,grafzerken,steen,vloeren ,bouw,gevels,tabletten,sierstukken,natuur,bouwmaterialen,

Van Moerzeke Groep

Meerstraat 215 -9220Hamme (vl.)

Persoonlijk slaapadvies in combinatie met eigentijds en hedendaags slaapkamerdesign! Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk om de klant een totaaloplossing te kunnen bieden.

Qubo

Zwaarveld 69 -9220Hamme (vl.)

Woningbouw, villabouw, pastorijstijl, pastoriestijl, pastorie, cottage, moderne architectuur, ontwerp en realisatie van karaktervolle woningen op traditionele bouwwijze, sleutel op de deur, architect, architectuur, hedendaags, eigentijds, architect,

Van Riet Hans

Neerstraat 21 -9220Hamme (vl.)

Polymat

Broekstraat 138 -9220Hamme (vl.)

De Blende

Dendermondse Steenweg 46 -9220Hamme (vl.)

Etj Printing Service

Meerstraat 99 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ETJ is een Belgische fabrikant van allerhande mappen voor de horeca. Wij maken eigenhandig kwalitatieve mappen voor divers gebruik. Wij personaliseren deze mappen desgewenst, door ze te bedrukken met de naam of het logo van uw zaak.