U zocht op: voeding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Hoof

Balendijk 206 -3920Lommel

Van Hoof. Alles, als koken uw hobby is! Van heerlijke appetizers, over voorgerechtjes, soepen en sorbets, langs vlees, vis en frietjes, tot uitgebreide desserttafels en ijsjes. Ook versiering en hygiëne komen aan bod. Dit alles voor zowel B2B als B2C

Edibo

Maatheide 74 -3920Lommel

Uw industri?le aannemer voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie!

Vario Food Group

Ondernemersstraat 34 -3920Lommel

Uw ideale partner voorhet beheer van uwsupply chain

Varesa

Ondernemersstraat 32 -3920Lommel

Vruchtensappen zijn een bron van gezonde en natuurlijke voedingsstoffen. Deze zit vol vitaminen en mineralen die je lichaam dagelijks nodig heeft om gezond te blijven.

Bierhandel Sevens

Simon Stevinstraat 10 -3920Lommel

Sterk in service en prijzen. Sevens Bierhandel bvba Sevens Bierhandel bvba,Lommel,Belgique,Belgium,België,Belgien,Proximedia,Voeding & Gastronomie,Food & Gastronomy,Alimentation & gastronomie,Nahrungsmittel & Gastronomie,bier,bieren,bierhandel,dranke

Chocolat Lommel

Michiel Jansplein 29 -3920Lommel

Farm Frites Belgium

Maatheide 50 -3920Lommel

Farm Frites levert een bijzonder uitgebreid assortiment aardappelproducten aan iedereen die de consument van dienst is bij het buitenshuis eten: van cafetaria tot restaurant, van bedrijfskantine tot hotelketen.

Al-vis

Christoffel Plantijnstraat 18 -3920Lommel

Al-vis nv is een dynamisch visbedrijf onder leiding van Luc en Gu Vanhoof en bijgestaan door een twintigtal gemotiveerde medewerkers.

Horeca Van Zon

J. En R. Vlegelsstraat 7 -3920Lommel

Bij Van Zon vind je letterlijk alles voor je café, snackbar, bistro of restaurant: van snoepjes voor bij de koffie tot grote heteluchtovens.

Kracht Uit De Natuur

Vlaamse-gaaistraat 2 -3920Lommel

Tof dat je geïnteresseerd bent in onze Bach bloesem mixen. Wij zijn een familie onderneming. Reinder en ik staan iedere dag paraat om jullie Bachbloesem mixen op maat voor te bereiden en klaar te maken, reacties te lezen en vragen te beantwoorden.

Fidegro

Gerard Mercatorstraat 83 -3920Lommel

Jilas

Adelberg 83 -3920Lommel

Kok-o-folie

Kerkhovensesteenweg 411 -3920Lommel

Qcleaners

Einderpad 33 -3920Lommel

Dagelijkse schoonmaak van gebouwen, kantoren, residenties en instellingen