U zocht op: waarde auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Autoruiten Taelman

Stasegemsesteenweg 110 -8500Kortrijk

In de regio West-Vlaanderen zijn wij, Autoruiten Taelman, met onze 22 jaar ervaring een gevestigde waarde in het herstellen of vervangen van uw autoruit.

Vandaele Machinery

Stationsstraat 128 -8780Oostrozebeke

Uw partner in grondverzetmachines en stroomaggregaten voor industrie, bouw en landbouw.Onze merken: JCB, Himoinsa, Avant, NC en Sobernheimer.24/7 service en continu klaar om u een advies op maat te bieden en efficiënter te laten werken.

Stadsbader Nicolas

Broelstraat 92 -8530Harelbeke

Stadsbader Nicolas N.V. is meer dan 50 jaar een vaste waarde in de sloop van woningbouw, fabrieksgebouwen, beton- en staalconstructies. Dit zowel in de openbare als in de private sector.

Maeyaert Aannemingen

Sint-eloois-winkelsestraat 82 -8800Roeselare

Maeyaert PJ bvba is opgericht te Oekene door Pieter-Jan Maeyaert in 2005. Het bedrijf groeide uit van een eenmanszaak tot een gevestigde waarde met een tiental werknemers gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

Monument - Vandekerckhove

Oostrozebekestraat 54 -8770Ingelmunster

Group Monument is de belangrijkste Belgische bouwonderneming voor het restaureren van bouwwerken met kunsthistorische waarde.

B-close

Blokkestraat 10 -8530Harelbeke

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.