U zocht op: wandtegels antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nuyens Luc

Sint Willebrordusstraat 101 -2990Wuustwezel

Levo Betonvloeren

Sint Lenaartseweg 66 -2990Wuustwezel

Levo Betonvloeren is al jaren bekend om zijn uitstekende betonvloeren Levo Betonvloeren BVBA levo, Levo, LEVO, betonvloeren, belgie, kempen, wuustwezel, beton, vloeren, polieren, kelder, garage, parking, oprit, hal, stal, loenhout, hoogstraten, brech

Roba Betonwerken

Meerseweg 55 -2990Wuustwezel

Wij zorgen voor het plaatsen van betonkelders en kelders uit beton door een professioneel team van vakmensen. Wij beschikken over een ruime set bekistingsmateriaal waardoor wij betonkelders van alle formaten plaatsen.

Alvilbo

Molenstraat 7 -2990Wuustwezel

Wij doen aan nieuwbouw, renovatie, elektriciteitswerken en bestrating.

A.s.p.

Hoenderstraat 36 -2990Wuustwezel

Een verouderde gevel, afgekalfde stenen, loskomende voegen, … ? Hoog tijd om uw huis weer op te waarderen. ASP Gevels is uw partner. Met de correcte materialen en de juiste vakmannen, hebt u in geen tijd terug een prachtige gevel.

Braspenning

Bredabaan (centrum) 567 -2990Wuustwezel

Ab Algemene Bouwwerken

Keienvenstraat 31 -2990Wuustwezel

Wij monteren stellingen en industriële stellingen voor evenementen en bouwwerken. Het plaatsen van de steigers gebeurt volgens wettelijke norm.

Roba Betonwerken

Meerseweg 55 -2990Loenhout

Wij plaatsen betonkelders, kelders, zwembaden uit beton, vijvers en diverse betonwerken.Met een team vakmensen staan wij klaar om uw droom te realiseren. En met onze ruime set bekistingsmateriaal kunnen wij zeer flexibel werken.

Peter Wouters

Sint Lenaartseweg 173 -2990Wuustwezel

Bouwwerken Gebroeders Van Velthoven

Hofdreef 5 -2990Wuustwezel

Van villa tot appartement, van ruwbouw tot schrijnwerk, van daktimmerwerk tot binneninrichting.bij Gebroeders Van Velthoven mag u rekenen op hedendaagse totaaloplossingen voor uw bouwproject.