U zocht op: warmtepomp airco diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

Climawest

Tramstraat 7 -8560Wevelgem

Climawest levert u volgende diensten: airco, warmtepompen, proceskoeling, ventilatie, verwarming, sanitair, alternatieve energieën: zonne-energie, warmtepompen voor zwembaden.

Chauffage Verzelen

Heirweg 175 -8710Wielsbeke

Bij ons kunt u terecht voor de toestellen en het plaatsen van: Klassieke centrale verwarming en alle toebehoren (mazout en gas), Vloerverwarming, Warmtepompen, Zonneboilers en alle sanitaire installaties.

Hecotec

Meersbloem-leupegem 50 -9700Oudenaarde

Hecotec is de specialist in warmtepompen.

Cozie.be

Simon Bolivarlaan 36 -1000Brussel

Als gespecialiseerde firma in sanitair en verwarming zijn wij actief in zowel de particuliere en residentiële woningbouw als de industrie.

Vg Warmtepomp Techniek

Kruisstraat -8780Oostrozebeke

B Warmtepomp Technieken ontstond uit een nood om mensen op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier hun huizen te laten verwarmen en eventueel zelfs af te koelen. Specifiek richten we ons op warmtepompen op basis van lucht.

Dubois

Knokbeeklaan 98 -8930Menen

Dubois Control is een professionele en hoogtechnologische onderneming in airconditioning en high-end domotica die kwaliteit, veiligheid en service hoog in het vaandel draagt. Een terugblik op 28 jaar ervaring, ononderbroken innovatie, continue..