U zocht op: warmtepomp antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Ambrava

Frans Van Heymbeecklaan 6 -2100Deurne (antwerpen)

Via ervaren installateurs die instaan voor de klantenbegeleiding en optimale plaatsing verzekert AMBRAVA de import van Samsung airconditioners, warmtepompen en ventilatiesystemen

Cool It

Moerstraat 55 -2970īs Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Cool & Heat Solutions

Confortalei 85 -2100Antwerpen

Koeltechniek|Air Conditioning|Warmtepompen

Verheyen Koen

Lievekenshoek 4 -2330Merksplas

Hoewel Verheyen Koen bvba te Merksplas een jong bedrijf is, hebben wij reeds vele jaren ervaring heeft in de installatie van verwarming en sanitair maar ook in klimaatbeheersing.

Willems & Partners

Groene Wandeling 24 -2970's Gravenwezel

Willems & Partners uit Schilde (Antwerpen) reeds 17 jaar uw vertrouwde partner voor uw centrale verwarming en warmtepompen.

Planet Airco

Meeuwenhoflei 4 -2100Deurne

Planet Airco, dé oplossing tegen de warmte en de koude! Planet Airco in Deurne, Antwerpen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van airconditioning, in ventilatie- en koelsystemen.

Climatech

Paulus Beyestraat 39 -2100Deurne

Climatech bvba biedt totaaloplossingen voor het installeren van verwarmingsinstallaties.

Klimathome

Eugeen Meeusstraat 112 -2170Antwerpen

Klimathome wil d? referentie zijn binnen Vlaanderen en Nederland inzake luchtverwarming. Qua marktsegmenten wordt de nadruk gelegd op de residenti?le en commerci?le toepassingen (loften, winkels, woning of kantoor).

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Van Den Wyngaert Gil

Oostmalsesteenweg 65 -2520Ranst

Expert in airconditioning, warmtepompen, sanitair en ventilatie

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Belklima

Speelhofdreef 56 -2970Schilde

U wilt het juiste klimaat voor uw woon- of werkomgeving? Een warmtepomp van Mitsubishi Electric is dan de oplossing.

Luyten

Alf.van Den Sandelaan 18 -2970Schilde

LUYTEN is een team, gespecialiseerd in het MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES airconditioning materiaal, met ervaring sinds 1988.LUYTEN is de exclusieve invoerder & verdeler van het MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES airconditioning materiaal.

Jvd Warmtepomptechnieken

Oostmalsebaan 5 -2960Brecht

Verwarmen en koelen met een zelfdewarmtepompen.Altijd warm water beschikbaarJVD Warmtepomptechnieken biedt u eentotaalpakket aan van A tot Z, zodat U er zeker van kan zijn dat de 3 belangrijkste elementen goed op elkaar zijn afgestemd.

Lauryssen Service

D´hoef 3 -2960Brecht

Welkom bij Lauryssen. Door onze jarenlange ervaring en continu streven naar kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een referentie op de particuliere en professionele markt voor sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken.

All Traction Batterie

Lariksdreef 89 -2900Schoten

Gespecialiseerd in: Elektrische installaties, Elektrische verwarming, accumulatieverwarming, warmtepompen, enz.Wij laten u niet in de koude, warmte brengen in uw huis is onze specialiteit!!

Warmtepompen Nuyens

Sint Laurentiuslaan 3 -2390Malle

Onze specialiteiten zijn warmtepompen, ventilatiesystemen en zonnepanelen.

Brabants Aircosystems

Brabolaan 5 -2970Schilde

Brabants Aircosystems is een jong en dynamisch bedrijfgespecialiseerd in airconditioning, koeltechniek,warmtepompen en exclusieve wijnkelders.

Jm Airconditioning

Ringlaan 35 -2240Zandhoven

Om een optimale kwaliteit te garanderen werkt JM Airconditioning uitsluitend met de produkten van Daikin.

Keysers Koeltechniek

Antwerpsesteenweg 373 -2390Westmalle

Keysers koeltechniek is gespecialiseerd in alle koeltoepassingen,zowel voor industri?le als residenti?le toepassingen.Om wat meer te weten te komen over ons bedrijf, kan u hiereen kort overzicht van onze geschiedenis bekijken.

Frost Koeltechniek

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Bij Frost Koeltechniek bieden we deskundige diensten op het gebied van professionele installatie, onderhoud en verkoop van hoogwaardige airco`s, ventilatiesystemen, warmtepompen en koelingsystemen.

B.t.u.

Flikkersteert 1 -2980Zoersel

Deze site is van B.T.U. Airconditioning, koeling, warmtepomp, zwembaden, warmtekracht koppeling, ontvochtiging B.T.U. airco, airconditioning, koeling, btu, zwembaden, warmtepompen

Quality Environment

Deuzeldlaan 36 -2900Schoten

Verwarmen met gasketel, stookolieketel, houtpellets, warmtepomp of zonneboiler? Quality Environment zorgt voor perfecte plaatsing.

Gertjan Etienne

Speelbosweg 14 -2970Schilde

Met DEGE geeft u de verwarming of koeling van uw woning of gebouw in handen van een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Segers Verwarming

Zondereigen 55aa -2387Baarle-hertog

Segers Verwarming is gespecialiseerd in verwarming, sanitair en warmtepompen.

Badenwereld

Dikberd 22 -2200Noorderwijk

Badenwereld waar terecht kan voo Whirlpools, Stoomdouches, Buitenspa`s, Sauna`s, Stoomdouche met Whirlpool, Warmtepompen, Zwemspa`s, enz.

Backx

Heihoefke 4b -2960Brecht

Na duizenden putboringen te hebben uitgevoerd en bestudeerd, kunnen wij ons als ervaren beschouwen. Eveneens beschikken wij over een enorme schat aan informatie betreft waterlagen, waterkwaliteit, debieten, enz. in verschillende watervoerende lagen.

Clima Comfort

Liersebaan 122 -2500Lier

Clima Comfort heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van airconditioningsystemen, CV en luchtverwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en luchtbehandelingsinstallaties.

Nomatech

Bevrijdingsstraat 29 -2280Grobbendonk

Uw vakman in sanitair, centrale verwarming, airco, warmtepompen, ventilatie, regenwaterrecuperatie en badkamerrenovatie te Herentals

Smolders

Lispersteenweg 259 -2500Lier

Smolders Bvba - Schurhovenveld 4 316 - 3800 Sint Truiden - 011 697 570 home sitemap contact Aarde Warmtepompen Werking Van waar komt de warmte Water Vloerverwarming Wandverwarming Radiatoren Sanitair Vuur Stooklokalen Lucht Ventilatie Zon Zonnepanel

Air-eco

Sint-jozefstraat 15 -2350Vosselaar

AIR-ECO ZOMERPROMO: Deze zomer uw eigen DAIKIN AIRCO geleverd en geplaatst reeds vanaf ? 950,- excl .btw

Versanico

Koeybleuken 40 -2300Turnhout

Versanico is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatie en warmtepompen. We werken zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten, zowel voor particulieren, industrie als projectontwikkelaars.