U zocht op: wasinstallaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Wasserij Sint-rochus

Zinkstraat 9 -1500Halle

Onderhoud verhuur en verkoop van bedrijfskledij gespecialiseerd in de voedingssector - hoogstaande kwaliteit en uitstekende service tegen een correcte

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Cuijpers

Sint-truidersteenweg 484 -3500Sint-lambrechts-herk

Wij van Cuypers NV houden van een propere omgeving. En dat al meer dan dertig jaar.

Marcom

Schatting 8 -8210Zedelgem

Van Laecke Group overkoepelt drie bedrijven: Van Laecke Machines, Marcom Recycling en Van Bemmel Recycling. Deze bedrijven beschikken over een uitgebreid en complementair aanbod aan recycling machines, grondverzetmachines en landbouwmachines.

Cretel

Gentsesteenweg 77a -9900Eeklo

Cretel is een familiebedrijf, gesticht door Jérôme Cretel, dat dankzij een actief en vernieuwend R&D-beleid in amper twee decennia uitgroeide tot een autoriteit op het gebied van onthuid-, ontvlies-, en ontzwoerdmachines.

Automobilia Trucks & Cars

Esenstraat 86 -8610Kortemark

De groep Soete is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de personenwagensector en het Volvo netwerk. Met haar zes concessies te Oostende, Zarren, Veurne, Roeselare, Brugge en Tielt biedt ze een optimale service aan! Volvo !

Belgian Truck & Car Wash Equipment

Brandstraat 12a -9160Lokeren

Machineonderdelen op maat carwash installaties vrachtwagens wasinstallaties autos wasinstallaties

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Deca

Antoon Catriestraat 21 -9031Gent

Confectie groothandel confectie fabricatie loonconfectie textielproducten fabricatie confectiemateriaal confectiebenodigdheden confectie toebehoren imitatiebont fabricatie confectiekleding fabricatie confectie loon imitatiebont gr

Bebyte

Oscar Van Goidtsnovenlaan 45b -1180Ukkel

Viscon Group Be

Ovenhoek 7 -8800Roeselare

Viscon BE is gevestigd te Passendale (België) en is gekend om zijn efficiënte automatisering en verfijnde machineontwerpen. Tegenwoordig is in bijna ieder bedrijf enige automatisering onontbeerlijk. Vaak vraagt het waarmaken v

Eco-wash Systems

Raaptorfstraat 31 -8580Avelgem

ECO-WASH is een toonaangevend bedrijf binnen de sector van de professionele carwash

Auto Cleaning Service - Pro-wash

Europark-oost 36 -9100Sint-niklaas

Om een compleet gamma te kunnen aanbieden ontstond in 2010 de samenwerking met Christ Wash Systems uit Duitsland. Europese wastunnels, roll-overs of trein en bus washes, voor ieder wat wils.

Entaco

Brandstraat 15 -9160Daknam

UW PARTNER IN CAR & TRUCK CLEANING Wij zijn een toonaangevende en onafhankelijke speler gespecialiseerd in professionele reinigingsproducten. Al meer dan 45 jaar ontwikkelen en produceren we schoonmaakmiddelen voor de car- & truckwash industrie.

Felecon

Dweersstraat 3 -8680Koekelare

Vandotec

Nijverheidsstraat 49 -8970Poperinge

Vandote wij hebben in ons gamma ook commericiële brandstofpompen, beheersystemen, industriële benzinepompen, regenwater- en mazouttanks, waterzuiveringen, olie-afscheider, regenwaterpompen, enz....