U zocht op: waterdichting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Rubens Gebroeders

Paenhuisstraat 30 -3770Riemst

Rubens Gebroeders BVBA is gespecialiseerd in het verwijderen van oude voegen, wervelstralen en opnieuw invoegen van oude gevels. Wij doen ook aan stoomreinigen.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Resitec

Gulkenrodestraat 3 -2160Wommelgem

Gespecialiseerd in het plaatsen van industriële kunsthars vloeren : epoxy- en PU- gietvloeren , HACCP vloeren Ucrete, groutings, injecties en betonherstellingen. epoxy gietvloeren foto`s polyurethaan gietvloeren foto`s antistatische vlo

Gjm Daktechniek Belgie

Nijverheidsstraat 1 -2490Balen

GJM Daktechniek is uw partner voor platte daken, zowel nieuwbouw als renovatie.Elke klant of prijsaanvraag is voor ons belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak, of het werk nu groot of klein is.

Tdn

Leopoldlei 39 -2220Heist-op-den-berg

De groep werd opgericht in 1993 en heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als pionier en innovator dankzij het toepassen van geavanceerde technieken in complexe bouwprojecten.

Dryhouse

Amerikalei 9 -2000Antwerpen 1

Dryhouse biedt verschillende effectieve vochtbestrijdingsmethodes aan die elk type vochtprobleem gegarandeerd oplossen.

T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Kb Vochtbestrijding

Populierenlaan 36 -2840Rumst

KB Vochtbestrijding komt steeds ter plaatse om het probleem te analyseren en deze op te lossen met de beste en nieuwste technieken.

Aquaproof Daktari

Beauduinstraat 135 -3300Tienen

Wij weren water, maar waarderen groen! Wist je dat we alle nieuwe klanten een wortelbestendige EPDM-waterdichting geven, voor de prijs van een klassieke (niet-wortelbestendige) EPDM?

Resitrix

Europalaan 73 -9800Deinze

Resitrix-EPDM. I.R.S-Btech heeft zijn sporen verdiend als invoerder van EPDM-rubber voor dak- en waterdichtingen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Als marktleider voor EPDM in België is I.R.S-Btech is gerenommeerd voo

Vandermeulen Bouw

Walstraat 10 -3300Tienen

Of U ons nu inschakelt voor gevelrenovatie, betonherstelling, schilderwerken of verwijderen van Graffiti, bij ons krijgt U het maximaal haalbare resultaat door vakkundige advisering en inzet van de modernste middelen, materialen en werkijver.

Waterdicht

Europalaan 73 -9800Deinze

I.R.S-Btech verdeelt complete waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Van dampschermen voor een luchtdichte opbouw, over de meest geschikte isolatie, tot correct geplaatste dakbanen.

De Neef Chemical Processing

Misweg 3 -2220Heist-op-den-berg

De Neef Conchem produceert preventieve en curatieve waterdichtingsproducten en producten voor de bescherming en reparatie van beton.

Tridex

Europalaan 73 -9800Deinze

Tridex EPDM-rubber wordt gebruikt als dakafdichting van daken. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het biedt een duurzame oplossing voor waterdichte zekerheid. Tridex beschikt immers over een levensduur van vijftig

Emergo Chemical Coating

Terbekehofdreef 50-52 -2610Antwerpen

Uw partner in waterdichting, beton herstel en chemisch resistente bekleding.

Mastersystems

Europalaan 73 -9800Deinze

Mastersystems levert het dakdichtingssysteem met de hoogste beschermingsfactor, en dat zowel voor nieuwbouw als renovatie. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag. Mastersystems is een EPDM-rubbe

Mobilmat

Pathoekeweg 400 -8000Brugge

Mobilmat NV is sinds zijn oprichting in 1972 gespecialiseerd in het klein onderhoud en herstel van asfalt- en betonwegen

Sleurs Mortsels En Gipsen

Centrum-zuid 2045 -3530Houthalen

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

Anti - Slip Labo

Pieter De Smetstraat 14 -9160Lokeren

Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling | overige werkzaamheden in de bouw

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

Atab

Satenrozen 2u002 -2550Kontich

Gespecialiseerd in waterafdichting,roofing, platte daken, kleine en grote projecten.

Sleurs Mortels En Gipsen

Siberiëstraat 14 -3900Pelt

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Demula

Veldmeersstraat 5 -9270Laarne

Demula garandeert u kwalitatief hoogwaardig presterende producten. Demula richt zich niet alleen naar betoncentrales en -fabrieken, maar ook naar aannemers die graag werken met kwaliteitsproducten en die dit als een belangrijke commerciële troef.

All Protect

Hof Ter Weze 32 -8800Beveren (roeselare)

All Protect is gespecialiseerd in het bestrijden van opstijgend grondvocht, het aanpakken van hygroscopische zouten, het behandelen van condensatieproblemen en het dichten van kelders. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook bouwdrogers.

Iko

D´herbouvillekaai 80 -2020Antwerpen

ATAB, Polygum, Aqualine, Spectraroof, IKO, Aquaplan, Asphaltco, Waterdichting, Plat dak, Bitumen, Dakbedekking, Dakdetails, Dak, Water, Vocht, vochtafwering, Dakaccessoires, Dakbedekkingsmaterialen, Dakconstructies, Dakdichting, Dakgoten, Dakhelling

De Boer Waterproofing Solutions

Metropoolstraat 33 -2900Schoten

Productie van kunststofelementen voor de bouw

Renofort

Rollegemstraat 59 -8880Ledegem

Moza Design

Autostradelaan 10 -9320Erembodegem

Een betrouwbare samenwerking opbouwen is onze prioriteit. Op deze manier bent u zeker van een verzorgde en verfijnde plaatsing en afwerking. Om keer op keer een hoog kwaliteitsniveau te kunnen garanderen, voeren we eerst een gro

Aldiva - Works

Neerlandweg 24a -2610Antwerpen

Al meer dan 50 jaar uw specialist in het waterdicht maken van ondergrondse constructies en het behandelen van muren tegen opstijgend vocht. Steeds een snelle, correcte en eerlijke aanpak!

Noleck

Hanendreef 16 -2930Brasschaat

dakwerken, renovatiewerken, vernieuwen daken, nieuwe daken, roofing, rubber, waterdichting, renovatie en isolatie.

Vannieuwkerke Wim

Makeveldstraat 21 -8610Kortemark

VANNIEUWKERKE-BOUWNieuwbouw of renovatie,Modern, klassiek of rustiek,

Protector Belgium

Biestebroekstraat 2 A -1070Brussel

Uw partner voor zwambestrijding, opstijgend grondvocht en houtbescherming in regio Anderlecht, Brussel

Trendy Home

Rederijkersstraat 13 -8560Wevelgem

Betotec

Lode Vleeshouwerslaan 10 -2900Schoten

Herstelling en bescherming van beton, waterdichting van balkon-terrassen en gevels, betotec Herstelling bescherming beton, waterdichting balkons, terrassen gevels, Betotec

Michel Aughuet Synthetic Technologies

Rue Du Bois 7 -1480Tubize

Rubberfuse: advanced waterproofing solutions incl. Sintofoil membrane , TPO, FPA, FPO, Rubberfuse accessories. Rubberfuse: synthetic waterproofing systems - Sintofoil membrane - TPO - FPA - FPO

Chemie-bouw

Begoniastraat 28 -9810Nazareth

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Lebens

Rue De Liège 94 -4020Li鑗e

Adcos

Italiëlei 189 -2000Antwerpen

Experts in Lekdichting, Grondtechniek & Waterdichting

Imperplex

Mechelsestraat 121 -3000Leuven

De oplossing voor vocht- en graffitiproblemen.

Nord Resine

Avenue André Ernst 28 -4800Verviers

Nord Resine si occupa di pavimenti industriali in resina e pavimenti per negozi e show rooms. Resine e impermeabilizzazioni Trattamento pavimenti esterni in resina amianto cemento armato intonaci - prodotti per l'edilizia

Geolock

Scheldestraat 72 -9240Zele

Special Industrial Repair

Vosveld 21 -2110Wijnegem

Bij Special Industrial Repair of kortweg SIR te Zoersel in de Antwerpse Kempen, zo kan u hier terecht voor industriële en particuliere waterdichtingswerken en de plaatsing en herstellingen van privé zwembaden en openbare zwembaden.

Aa. Dirk Schoonvliet

Pulsebaan 50 -2242Zandhoven

Dirk Schoonvliet verzorgt alle binnenschilderwerken voor particulieren en commerciëlen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor behangen, wandbekleding, decoratieve technieken, kalkverven, glasvliesbehang, kalleien enz

Roxtec Belgium

Wijmenstraat 21a -9030Gent

Welkom bij Roxtec bvba/sprl, de belgische verdeler van de Roxtec multidiameter kabel-en pijpdoorvoeren. Roxtec - Roxtec b.v.b.a./s.p.r.l. RoxSystem,Roxtec,kabeldoorvoeren,buisdoorvoeren,leidingdoorvoeren,kabeldoorvoeringen,afdichtingen,leidingdoorvoe

Chemiebouw - Werken

Begoniastraat 28 -9810Nazareth

Chemie & Bouw, uw specialist in waterdichtingsproducten voor kelders, gevelimpregneer - & dichtingsmiddelen, toeslagmiddelen voor mortels en beton, afdichtingsproducten voor badkamers en vochtige ruimtes, tegellijmen en voegmaterialen, egaliseermidde

Omega

Boomsesteenweg 690 -2610Wilrijk (antwerpen)

Hotspray technieken • Naadloze isolatie & coating • Waterdichting • Decoratieve bekleding • Slijt- en slagvaste bekledingen • Industriële reinigingen

Cruysberghs Chemical

Heppensesteenweg 56 -3945Ham

Cruysberghs chemical Index.html Cruysberghs, waterdichtingswerken, waterdichtingsproducten, vocht, , vochtproblemen, bouwproblemen, probleemoplossingen, speciale technieken

Sd Services

Brusselsesteenweg 252 -3020Herent

SD Services bvba is een bedrijfgespecialiseerd in vochtbestrijding. Wijonderscheiden ons door het vochtprobleemop een objectieve manier te benaderen enniet op een commerciële manier

Asbo

D´herbouvillekaai 80 -2020Antwerpen

ATAB, Polygum, Aqualine, Spectraroof, IKO, Aquaplan, Asphaltco, Waterdichting, Plat dak, Bitumen, Dakbedekking, Dakdetails, Dak, Water, Vocht, vochtafwering, Dakaccessoires, Dakbedekkingsmaterialen, Dakconstructies, Dakdichting, Dakgoten, Dakhelling

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Hydrosec

Dikberd 14unit 5a -2200Noorderwijk

HYDROSEC is gespecialiseerd in waterdichting, het voorkomen en oplossen van vochtproblemen alsook duurzame bescherming van metselwerk en beton.

创hydrothan创

Avenue Zénobe Gramme 44 -1300Wavre

Prosolar

Dok-noord 4 D-104 -9000Gent

zonnepanelen , zoone-enrgie systemen

R.b.technics

Veeweidestraat 68 -3040Huldenberg

R.B. technics is tevens voorloper in vele speciale technieken waaronder kathodische bescherming van beton, impregnatie, struktuurversteviging met koolstofvezels, behandelen van ettringiet, injecties, enz.

Lucrima

Dennenstraat 22 -2830Willebroek

Compagnie G閚閞ale Des Asphaltes

D´herbouvillekaai 80 -2020Antwerpen

Asphaltco is sinds 1922 een begrip in de bouwsector, zowel in waterdichting, burgerlijke bouwkunde als in geavanceerde polymeertechnologieën. Door zijn jarenlange ervaring beschikt Asphaltco over gespecialiseerde technische kennis in ...

Soprema

Bouwelven 5 -2280Grobbendonk

Soprema NV is een van de belangrijke leiders op de Belgische markt voor waterdichtingsoplossingen voor gebouwen en bouwwerken. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf de belangen van de hele Soprema-groep in Noord-Europa.

Debrico

Molenbeeksestraat 117 -1020Brussel

Eurobat

Rue Du Tilleul 85 -4432Ans

Feralu

Route De Saint-gérard(wp) 1 -5100Namur

V & V Dakwerken

Hendrik Van Merodestraat 1 -3670Meeuwen-gruitrode

D.b.n. Tegelwerken Bvba

Oswald Ponettestraat 84 -9600Ronse

blauwsteen, blauwe steen, tegel, oprit DBN - tegelwerken - carrelages , D.B.N. Tegelwerken BVBA, 9600, ronse, Belgique, Belgie, debeyter, noel, vloer, tegel, werk, vlaanderen, wand, terras, klinkers, oprit, douche, dbn, waterdichting, renovatie, plaa