U zocht op: waterdichting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Vandermeulen Bouw

Walstraat 10 -3300Tienen

Of U ons nu inschakelt voor gevelrenovatie, betonherstelling, schilderwerken of verwijderen van Graffiti, bij ons krijgt U het maximaal haalbare resultaat door vakkundige advisering en inzet van de modernste middelen, materialen en werkijver.

Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

Tdn

Leopoldlei 39 -2220Heist-op-den-berg

De groep werd opgericht in 1993 en heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als pionier en innovator dankzij het toepassen van geavanceerde technieken in complexe bouwprojecten.

Aquaproof Daktari

Beauduinstraat 135 -3300Tienen

Wij weren water, maar waarderen groen! Wist je dat we alle nieuwe klanten een wortelbestendige EPDM-waterdichting geven, voor de prijs van een klassieke (niet-wortelbestendige) EPDM?

De Neef Chemical Processing

Misweg 3 -2220Heist-op-den-berg

De Neef Conchem produceert preventieve en curatieve waterdichtingsproducten en producten voor de bescherming en reparatie van beton.

Imperplex

Mechelsestraat 121 -3000Leuven

De oplossing voor vocht- en graffitiproblemen.