U zocht op: wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ero-expo

Breden Els 2 -2490Balen

Groothandel & import in Party en Event accessoires Partystuff - Groothandel & import in Party en Event accessoires Groothandel & import in Party en Event accessoires

De Pril

Poeierstraat 29 -2490Balen

Sier- en moderne poorten, alle afsluitingen, hekwerken, alle maatwerk, carports, ...

Zelfbouw-domotica

Fabriekstraat 19 -2490Balen

Zelfbouw-Domotica is een onderdeel van FEMI BVBA. Naast installaties willen wij via deze weg klanten aanspreken die heel de installatie zelf voor hun rekening willen nemen.

Dierckx

Voortstraat 14 -2490Balen

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Agricon

Graanstraat 19 -2490Balen

Starting from the mission "working for a greener world", Agricon covers over a range of trade and production activities based on durable, natural products.

Verbraeken Bouwwerken

Nijverheidsstraat 3 -2490Balen

bouwonderneming

Algemene Bouwwerken Keersmaekers

Soef 95 -2490Balen

Droomt u van een woning die aan al uw wensen en verlangens voldoet. En bovendien dan nog eens energiezuinig is? Of vond u uw droomhuis, maar staat er nog heel wat renovatiewerk op u te wachten?

Arel

Kmo-straat 5 -2490Balen

arel.be Welcome to arel.be Recherches apparentAces: Are Sequels Are Served Are Shallow Are Shaped Renseignez-vous sur ce domain Recherches apparentAces Are Sequels Are Served Are Shallow Are Shaped Are Shooting Are Shopping Are Sick Are Significantly

Htm

Poeierstraat 18 -2490Balen

___HTM___Huis & Tuin Maerschaelck Onze werkzaamheden? Het gieten van betonnen kelders en algemene betonwerken. Zwembadbekisting met volledige afwerking volgens al uw wensen. De firma HTM staat voor jarenlange ervaring in de betonsector, kwaliteit en

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

Makietie

Sinterveld 112 -2490Balen

Van Loo Technics Komatsu

Poeierstraat 18 -2490Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

J. Jennen Schilder- En Decoratiebedrijf

Metaalstraat 9 -2490Balen

We zetten graag de vijf trends, geformuleerd door kleurexperts van Sigma Coatings en PPG’s andere internationale merken, even op een rij.

Van Meensel

Gerheide 57 -2490Balen

Van Meensel brandstoffen, Balen VAN MEENSEL Gerheide 51 - 2490 Balen 014 / 81.20.18 014 / 81.67.60 info@vanmeensel.be Home Prijslijst Bestellen Ultra Wegvervoer Stookoliefonds Is u tank in orde? Waarom voor MAZOUT kiezen? Welkom De familie Van Meense

Bouwspecialiteiten Mertens

Vaartstraat 125 -2490Balen

Mertens Vloeren is al jaren dé referentie in verkoop en plaatsing van uw vloeren & tegels, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Abmr

Forcitestraat 50 -2490Balen

Algroenco

Breden Els 17 -2490Balen

Algroenco is een jong bedrijf dat actief is in tuinaanleg en onderhoud voor zowel: Privé tuinen Openbaar groen Bedrijfsgroen

Big Food

Vaartstraat 110 -2490Balen

Wat ook de reden van uw bedrijfsfeest mag zijn, met Big Food Eventcatering hebt u een ervaren partner aan uw zijde.