U zocht op: wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Proan

Roshaagstraat 4 -3990Peer

:: PROAN :: home/zwembaden/sauna's/whirlpools/contact PRoAN garandeert u zorgeloos zwemplezier! Droomt u ook van een eigen zwembad met sauna en whirlpool? Dan bent u hier aan het juiste adres. Als vakkundig zwembadbouwer met meer dan 15 jaar ervaring

Onderneming Paul Hendrix

Dommellaan 46 -3990Peer

Tuinaanleg Hendrix: ontwerp, renovatie, aanleg, onderhoud, van sierbestrating, waterpartijen, zwemvijvers en siervijvers. Tuinaanleg Hendrix: ontwerp, renovatie, aanleg, onderhoud, van sierbestrating, waterpartijen, zwemvijvers en siervijvers.

De Coster Grondwerken

Achterstraat 34 -3990Peer

De Coster H. NV verricht grondwerken en afbraakwerken, haalt sloop- en bouwafval op en verwerkt de afval tot nieuwe grondstoffen.

I.t.m. Sales And Services

Baan Naar Bree 137 -3990Peer

ITM Sales and Services is gespecialiseerd in gemeentereiniging en wegenonderhoud.Ons assortiment bevat een uitgebreid gamma aan veegmachines op chassis, kleine hydrostatische veegmachines, combiwagens, vuilniswagens, borstelwagen, enz.

Geva

Ruitersbaan 18 -3990Peer

Bongaerts Recycling

Kaulillerweg 122 -3990Peer

Bongaerts Recycling uit Houthalen-Helchteren in Limburg zet zich al zo’n 25 jaar in voor optimale oplossingen in afvalbeheer.

Dc Groep

Achterstraat 34 -3990Peer

Immo Voortbemden

Meeuwerbaan 4 -3990Peer

KWB Trailers, Opleggers, Aanhangwagens, Kippers, Weegsysteem KWB

Paesen Bouwexpo

Steenweg Linde 55 -3990Peer

Sinds 1964 zijn wij actief op de Belgische bouwmarkt en hebben wij ons geprofileerd als een firma “Enig in Service“, dit zowel naar particulieren als aannemers toe.

Vandijck

Bomerstraat 45 -3990Peer

Vandijck Agrarisch Centrum, gesticht in `65, is sinds jaar en dag bekend in Noord-Limburg als partner voor de Land- en Tuinbouw. Ons doel is om de landbouwer zoveel mogelijk met raad en daad bij te staan om zijn bedrijf professioneel uit te bouwen.