U zocht op: werk zoeken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

General Painting

Kambalastraat 18 -2030Antwerpen 3

GP is een algemeen schildersbedrijf dat schilder- en decoratiewerken uitvoert. De troeven van ons goed geschoolde medewerkers zijn oa materiaalkennis, artistieke creativiteit en technisch kunnen!

Xylos

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van uw organisatie. Gaande van strategisch advies rond uw digitale transformatie, tot het begeleiden van uw gebruikers in deze verandering.

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

De Conde

Noorderlaan 149 -2030Antwerpen

Banden de Conde staat ook voor de beste band voor elke klant en ... een hechte band met elke klant. Want particulier, fleetowner of industrieel gebruiker, vandaag willen wij eens te meer bewijzen dat de deur voor u altijd wagenwij