U zocht op: werkplaats

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Modul - System

Wayenborgstraat 15 -2800Mechelen

Wij streven ernaar de schade aan het milieu die door auto’s met onze inrichting wordt aangericht, zo veel mogelijk te beperken. Het kooldioxide die de auto’s uitstoten, vormt namelijk een veel grotere belasting voor het milieu dan onze eigen productie.

Tailormate

Steenhoevestraat 8 -2800Mechelen

Tailormate is een unieke one-stop shop voor standenbouw, display en interieurs: van schrijnwerkerij tot metaalbewerking, verfspuiterij, print & signmaking

Pro Forma

Nekkerspoelstraat 13 -2800Mechelen

Bosq

Blarenberglaan 6 -2800Mechelen

Ambacht en metier. Materialenkennis en een niet onbelangrijke zin voor innovatie. Naast zijn activiteiten als exclusieve fabrikant van Bulo ontwikkelt Bosq ook zelf ook eigen projecten in fineerhout.

Talas

Paardenkerkhofstraat 56 -2800Mechelen

Untitled Document Klik hier voor Nederlands Cliquer ici pour le Francais

Emmaüs

Edgard Tinellaan 1c -2800Mechelen

Bulo Kantoormeubelen

Blarenberglaan 6 -2800Walem

Bulo delivers top quality design and office furniture newest desksystems high quality chairs major companies management departments ergonomics lifestyle interior office furniture solutions...

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.