U zocht op: woning bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


S - Construct

Overheide 98 -2870Puurs

S-Construct BVBA is een bouwbedrijf voor zowel nieuwbouw als renovatie, gaande van enkel ruwbouw tot volledige afwerking, alle bouwstijlen en dit voor zowel particuliere als industriële gebouwen.

Louwerse Energietechnieken

Wolfstraat 62 -2870Puurs-sint-amands

Schüco – het adres voor vensters en zonne-energie Schüco ist een specialist voor vensters en zonne-energie. Gevels berkende energie , veiligheid , comfort en design uitstralen.Bij nieuwbouw en renovatie.

Railingcompany

Rijksweg 3 -2870Puurs-sint-amands

Als exclusief invoerder van ALUMINCO producten in België, bieden we een zeer uitgebreid gamma van bouwsystemen aan die uit aluminium worden geëxtrudeerd.

Algemene Ondernemingen August Van Cauter

Moorstraat 20 -2870Puurs

VAN CAUTER bvba - Algemene schrijnwerkerij Welkom op de website van Schrijnwerkerij Van Cauter Wij zijn een klein familiebedrijf, vader en zoon, met meer dan 30 jaar ervaring in binnen- en buitenschrijnwerk. Ramen en deuren, in hout - PVC en aluminiu

Maes Technieken

Lichterstraat 48 -2870Puurs

We zijn gespecialiseerd in klimatisatie en elektriciteit, zowel op industrieel vlak als voor de particuliere klant.

Gdv Bouw

Pullaarsteenweg 157 -2870Puurs-sint-amands

Feryn Constructie

Koning Leopoldlaan 12 -2870Breendonk

Uw sectionale poort, voor uw woning of bedrijf, wordt met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd. Met de aankoop van uw Feryn poort kiest u resoluut voor Belgisch kwalitatief maatwerk.

Sv Collection

Eikerlandstraat 118 -2870Puurs

SV Belgie - Nieuws NL | FR nieuws missie visie profiel referenties vacatures Deens Design trekt aandacht van architecten `Wanneer we na de vakantie ons Deense zomerhuisje verlieten, bedekten we het meubilair met lakens. Elk jaar was het weer een verr