U zocht op: woning bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.

Marchetta Industries

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

Marchetta Woningbouw

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Kwaliteit van de bovenste plank, da’s Marchetta. Onze familiebouwers geven iedere dag het allerbeste van zichzelf om elke woning tot in de kleinste details af te werken.

Marchetta Projectontwikkelingen

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Marchetta Bouwprojecten maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep. Zo kan je voor de aankoop van bouwgronden, nieuwbouwwoningen of appartementen terecht bij Marchetta bouwprojecten.

J.p.l. Studiebureel

Weg Naar As 138 -3600Genk

Studiebureel JPL - Kredietunie kredieten en leningen op afbetaling op maat | Nationaal Hypotheekcentrum hypothecaire leningen en hypothecair gewaarborgde investeringskredieten.Voor elk soort krediet steeds de beste oplossing!

A.d. Invest

Reinpadstraat 6 -3600Genk

Startpagina Home / Informatie +++ Woningventilatie vanaf 3295 euro. +++

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Darco

Toekomstlaan 40 -3600Genk

Coforce

Berenbroekstraat 21 -3600Genk

Interdoors

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Kadra

Vennestraat 112 -3600Genk

20 jaar ervaring in het vak waarborgen kwaliteit en respect voor uw foto?s of kunstwerken. Zonder uitzondering worden uw documenten met de grootste zorg afgewerkt, steeds met zuurvrije materialen voor een optimaal conserverende in

Axion Invest

Damstraat 1 -3600Genk

Zin in een gezonde portie adrenaline? Beleef karting op een gepaste en veilige manier! Met wie kom jij karten?

Berghaus

Nieuwpoortlaan 3 -3600Genk

..I° www.berghaus.be °I.. Eerst volgende verkoop : dames-, heren- en kinderkledingverkoop van 16 t.e.m. 20 oktober 2007 BERGHAUS nv - Gouv. A. Galopinlaan 2 - 3600 Genk - info@berghaus.be

Mobielcenter

Kaarbaan 9 -3600Genk

Langzaam groeide Mobielcenter uit tot een specialist in coatingsystemen.Meer bepaald autolakken en industriële coatings behoren tot het basispakket.Maar dankzij de poedercoatings werd Mobielcenter de specialist in de Benelux van spuitbussen.

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Vastgoedkantoor Marvy

Dieplaan 67 -3600Genk

Welkom bij Vastgoedkantoor MARVY n.v. Marvy,verhuur,verkoop,te huur,te koop,huur,koop,woningen,woonhuizen,onroerend goed,vastgoed,vastgoedkantoor,immo-kantoor,immobiliën,rentmeester,huizen,appartementen,gronden,verhuren,verkopen,garages,villa,plaatsb

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.