U zocht op: woning isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alain De Jaeger

Sint-bernadettestraat 602 -9000Gent

S.n.l.

Kortrijksepoortstraat 207 -9000Gent

Citynest

Kortrijksesteenweg 1004 -9000Gent

Het naar de hedendaagse verwachtingen instapklaar renoveren van stadswoningen met behoud van de sfeer en allure van weleer."

Henau & Co

Blijde-inkomststraat 32 -9000Gent

Henau & Co in Gent is gespecialiseerd in interieurontwerp en -inrichting, en focust daarbij in de eerste plaats op winkels en bureaus.

Arus

Brugsesteenweg 278 -9000Gent

Arus is een bouwbedrijf ten dienste van de particuliere klant, de gezinnen die op zoek zijn naar opwaardering van hun woning,en bouwer van een nieuwe woning

Mijn Epb

Zeilschipstraat 10 -9000Gent

Moduul is een ervaren aannemersfirma in Gent. We verzorgen renovatieprojecten in de regio en luisteren daarbij nauwkeurig naar uw wensen als bouwheer. In overleg komen wij samen tot een planning en werken wij eventuele nieuwe ideeën uit.

Syndicbeheer.be

Twaalfkameren 3 -9000Gent

De syndicus neemt verschillende taken voor zijn rekening. Deze kunnen vervat worden onder het technisch beheer van het gebouw, het administratief beheer, het financieel beheer en de vertegenwoordiging van de Vereniging van Mede-eigenaars

Dufam

Vliegtuiglaan 5 -9000Gent

Dufam, een handelsnaam met heel wat specifieke activiteiten, een bedrijf die zich vooral focust op manuele ontmanteling van gebouwen en totale afbraakwerken zoals, appartementen, loodsen, woningen en industriële gebouwen.

Arisol

Jozef Van Crombrugghestraat 1 -9000Gent

Door onze ervaring van meer dan 30 jaar kunnen wij u een kwaliteit garanderen aan een betaalbare prijs! ARISOL is hierbij uw beste partner. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

All Projects

Nieuwevaart 118 -9000Gent

Verhuur van verkeersborden, discoverlichting, brandblussers, noodverlichting, houtbewerking, elektriciteit, construtielassenstandenbouw en decor