U zocht op: woningen verhuren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imwo-invest

Kapelanielaan 9 -9140Temse

De kernactiviteit van IMWO-Invest Nv is het aanleggen van verkavelingen in gemeentes en steden over heel België.90% van onze bouwgronden worden verkocht zonder enige verplichting ivm keuze van architect en/of van aannemer.Als nevenactiviteit ...

Vr Build

Elsstraat-noord 4 -9140Temse

C&d

Sint-amelbergalaan 41 -9140Temse

Informatieve site van KBC Bank en KBC Verzekeringen. Toegang tot KBC-Online en meer dan 25 simulaties o.a. over beleggingsfondsen, woningkrediet, autolening, leasing en verzekeringen. KBC Bank & Verzekering

Lenatrans

Jan De Malschelaan 9 -9140Temse

Lenaerts-Blommaert , voor al u machine en bouwmaterieel.

Tema

Veldstraat 278a -9140Temse

Remico

Hoogkamerstraat 290 -9140Elversele

Te koop en/of te huurImmobiliën bedrijfsgebouwenKantoorgebouwen - kantorenWinkels - baanwinkelsIndustriële en semi-industriëlegebouwen, magazijnenLogistieke gebouwenKMO- & industriegrondenBezoek onze site voor recent aanbod!

Bvba De Roeck Jeffry

Magnolialaan 27 -9140Steendorp

De Roeck Jeffry BVBA Chape en PUR-werken is geen eendagsvlieg. Integendeel, wij zijn een bedrijf dat reeds ettelijke jaren topwerk aflevert als het op de uitvoering van chapewerken aankomt.

Temdis

Philippe Saveryslaan 2 -9140Temse

Detailhandel voedingsmiddelen. Ad Delhaize.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Beton Boringen Kris

Negenoogstraat 58 -9140Temse

NAUWKEURIG, BETROUWBAAR EN PROPER MAATWERK VOOR ALLE DIAMANTBORINGENPrecisieboring in beton nodig? Neem dan contact op met Betonboringen Kris!