U zocht op: zagen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Noblesse Benelux

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt.

De Arend Benodigdheden Voor Het Meubelbedrijf

Berkenhoekstraat 14 -2861Sint-katelijne-waver

Verkoop en slijpen van snijgereedschappen voor hout-, kunststof- en metaalbewerking.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Denayer Tools

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

Denayer Tools profileert zich als een dynamische groothandel, die graag en snel aan de vraag van zijn klanten wil voldoen. Een sterk gemotiveerd team zorgt voor een perfecte service. Denayer Tools is de juiste partner voor de handel in machines & bos

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Hultafors Group Belgium

Joe Englishstraat 54 -2140Antwerpen

Hultafors is een toonaangevend internationaal merk dat geavanceerd handgereedschap voor de bouw en de industrie maakt. Wij zijn ook verdeler van het merk Snickers werkkledij.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Algemene Groen Service Vervloet

Oude Dijkstraat 6 -3140Keerbergen

Tuinaanleg, tuinonderhoud, snoeiwerk, beplanting, verticuteren, onderhoud van gazon, leveren van planten en boomschors, openzagen van bouwgronden, snoeien en vellen van bomen, afspuiten van terrassen en opritten.

Kokopele

Anjelierenstraat 11 -1982Zemst

Tuinmachines Van Den Bossche

Haachtsesteenweg 528 -1910Kampenhout

Als tuinliefhebber kan u op ons rekenen bij de aanschaf van gemotoriseerde tuinmachines en het nodige onderhoud hiervan.Tuinmachines Van den Bossche heeft een geschiedenis die begon in 1958 en verder uitgroeide tot 3 aparte familiebedrijven...

Tuinmachines Decré

Aarschotsesteenweg 403 -3012Leuven

Andreas Stihl

Veurtstraat 117 -2870Puurs

Andreas Stihl is een producent van kettingzagen en andere tuinmachines zoals bladblazers en Bosmaaiers. Het bedrijf is een van de grootste producenten van kettingzagen en een van de weinige producten die zelf de ketting en geleider maken.

New Sobelwood

Berckmansstraat 57 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Philips Constant

Begijnhofstraat 47 -2870Puurs

Gespecialiseerd in houtbewerkingsmachines.