U zocht op: zalenverhuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sparrenhof

Brugsesteenweg 183 -9900Eeklo

Sanderushuis

Singel 10 -9940Evergem

Het Sanderushuis biedt u de juisteservice en voorzieningen.Voor Personeelsfeesten,VergaderingenZakenbijeenkomsten, RouwtafelsFamiliebijeenkomsten,BuffettenHuwelijken ...Privé parkingGrote wandeltuin4 aparte zalenPatroon aan fornuis.

Papagayo Enterprises

Kammerstraat 20 -9000Gent

Vergaderen op verplaatsing kan inspirerend werken. Salons Carlos Quinto beschikt over verschillende zalen met mogelijkheden voor vergaderingen, productvoorstellingen, recepties, en meetings. Eveneens feestzaal en restaurant.

Kasteel Viteux

Kerkplein 8 -9840De Pinte

Wij bieden formules aan met eigen- of externe catering. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een huwelijk, babyborrel, bedrijfsfeest of andere gelegenheid. Maatwerk is de basis, een prachtig feest het resultaat!

Het Veer

Vlasmarkt 12 -9000Gent

U kan bij ons kantoren huren, meetingsplannen, opleidingen geven of videoconferenties organiseren. Een grote keuze aan professionele zalen.

Nenuphar

Afsneedorp 28 -9051Gent

Bijzondere rassen als Aberdeen Angus of Holsteiner, bereid in de open haard, laten je de echte, volle smaken van een goed stuk vlees herontdekken. Een apart zaaltje dat uitkijkt op het water is een droomlocatie voor vergaderingen `with a view`.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Kollekasteel

Groenestaakstraat 66-68 -9030Gent