U zocht op: zinkwerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Quality Roofing

Kloosterhof 19 -8770Ingelmunster

Quality Roofing in Ingelmunster (West-Vlaanderen) is een jong en dynamisch dakwerkersbedrijf dat instaat voor kwaliteit. Onder leiding van onze meewerkende zaakvoerder staan wij in voor de professionele uitvoering van allerhande dakwerkzaamheden, ...

Dakwerken Jaymi

Henry Dunantstraat -8760Meulebeke

Dakwerken Jaymi focust op algemene dakwerken. Daarbinnen spitsen wij ons toe op alle toepassingen van zink en het afdichten van platte daken (zowel met roofing als EPDM). Door de jaren heen hebben wij tal van projecten succesvol u

A.d. Cleaning

Beiaardstraat 15 -8501Bissegem

A.D. Cleaning uit Kortrijk biedt reeds meer dan 25 jaar zijn diensten aan voor volgende activiteiten: - Schoorsteenvegen, Tuberen van schoorstenen, plaatsen van schoorsteenkanalen, ontmossen van daken, isoleren van daken, isoleren van zolders.

Devantho

Pottebezemstraat 22 -8820Torhout

Desender Geert

Ichtegemstraat 41 -8610Kortemark

Sanita

Roeselarestraat 43 -8830Hooglede

Six

Schardouwstraat 31 -8870Izegem

Door de jarenlange inzet van alle medewerkers heeft SIX zich kunnen ontwikkelen tot een belangrijke speler op de aannemersmarkt van RENOVATIE, DAKWERKEN, HVAC & SANITAIR.

Deceuninck Dak- En Zinkwerken

Oude Zilverbergstraat 48 -8800Roeselare

D.a.c. Machines

Brugsesteenweg 84 -8800Roeselare

Handel in plaatbewerkingsmachines. Import & Export van plooibanken, plaatscharen, machines staande naad, Decoilers, kniplijnen, plaatwalsen, voormachines .Benelux verdeler van Eckold rek- en krimpmachines en clinchtechniek. Fabrikant kraalmachines.