U zocht op: aannemer bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Antwerpse Stellingbouw

Herenthoutseweg(hrt) 151 -2200Herentals

Algemene Antwerpse Stellingbouw, kortweg AAS, werd in 2006 opgericht met één doel voor ogen: het bieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector!

Adepe

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

Heb je bouwplannen? Dan wil je samenwerken met ervaren bouwprofessionals die sterk werk opleveren en een stipte projectopvolging garanderen.

A.i.s. Steigerbouw

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Ons steigermateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen.

Paul Claessen

Watervoort(hrt) 114 -2200Herentals

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Demessemaeker

Noordervaart(hrt) 29 -2200Herentals

gegevens over Dakwerken Demessemaeker, bedrijf in Herentals index eternit,pottelberg,pannen,leien,zink,koper,lood,dakpannen,dakwerken,bouwwereld,bouw,roof,build,scoot,www.google.be,roofing,toiture,www.altavista.be,www.ilse.be,nieuwbouw,renovatie,www.

J & H Van Den Bulck

Servaas Daemsstraat(ndw) 154 -2200Herentals

- Alle graaf- en grondwerken- Nivelleringswerken- Aanleggen van parkings- Rioleringswerken- Leveren van alle soorten grond- en wegverhardingen

Herentalse Metaalwerken Leysen

St.-jobsstraat(hrt) 117 -2200Herentals

HERENTALSE METAALWERKEN LEYSENstaal op z`n best

Firma V. De Cnodder

Hannekenshoek 29 -2200Noorderwijk

grondwerkenwegeniswerkenafbraakwerkensaneringenontbossen