U zocht op: aannemer bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M & M Systems

Vaartstraat 175 -2520Ranst

M & M Systems is sinds 1994 actief in de verhuur en verkoop van klimmaterialen.M & M Systems en verkoopt zowel ladders, trappen en steigers in aluminium als ladders en trappen in kunststof.Verhuurt aluminium steigers www.mm-projects.be

Aabik

Ter Stratenweg 7 -2520Ranst

AABIK is erkend aannemingsbedrijf gevestigd in de industriezone Ter Straten te Oelegem.Onze specialisatie is het ontmantelen, volledig slopen van alle soorten gebouwen, opruimingswerken en grondwerken voor zowel particulieren als bedrijven.

Goeyvaerts Grondwerk

Ter Stratenweg 44 -2520Ranst

GOEYVAERTS GRONDWERK bvba is gespecialiseerd in aanneming van grond-en afbraakwerken en regieverhuur van grondverzetmaterieel, met als doelgroep: particulieren, aannemers en industrie.

Biepie

Dorpsstraat 1a -2520Emblem

Claes H.

Galgelei 14 -2520Emblem

Welkom op de site van Claes Hans containers. Wij zijn gevestigd in Ranst en U kan bij ons terecht voor alle grondwerken, afbraakwerken, ontbossing in de provincie Antwerpen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verhuren van containers.

Bavico

Broechemlei 93 -2520Ranst

Geregistreerd Aannemer centrale verwarming en Sanitaire installaties.Erkend technicus gasvormige brand-stoffen G1 en G2. Gehabiliteerd gasinstallateur.

Aquadraat

Kromstraat 64d -2520Ranst

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze systemen te waarborgen ontwikkelt Aquadraat zelf een aantal hoogwaardige onderdelen & procedures.

Afbraakwerken Jozef Verheyen

Vaartstraat 169 -2520Oelegem

Afbraakwerken Verheyen in Ranst is als erkend aannemer met 20 jaar ervaring uw specialist voor de afbraak van grote en kleine metalen constructies en gebouwen.

De Clercq Paul

Vaartstraat 18 -2520Ranst

Schilder- en decoratiewerken De Clercq Paul werd opgericht in 1987. Reeds 25 jaar zijn wij vertrouwd met deze sector. In 2009 zijn wij eveneens gestart met plafonneer- en bezettingswerken.