U zocht op: architect

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Serneels Christophe

Smidstraat 303 -2590Berlaar

. Na een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek zal u al snel merken dat wij een professionele kijk en een eigentijdse visie hebben op uw groenaanleg en onderhoud.

Vy-mage

Bukenstraat 125 -1910Kampenhout

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Simonet Joris Tuinaanleg

Gelbergenstraat 31 -3471Kortenaken

Tuinarchitect in Kortenaken. Inrichting, aanleg of het onderhoud van het groen rond uw woning.

Desmedt Architecten

Paul Van Ostaijenlaan 5 -3001Heverlee

Welkom bij desmedt architecten! We zijn een enthousiast team waarvoor geen enkele uitdaging te groot is. Onze opdrachten bestaan voornamelijk uit: studentenresidenties, sociale huisvesting, kantoren, groepswoningbouw, particuliere woningen, ...

Tuinen Joos

Gestelhoflei 8a -2820Bonheiden

Alain Wauters

Guldendelle 20 -1930Zaventem

Of het nu gaat over het eenvoudig onderhoud van een tuin, aanleg van een groen dak of totaalrenovatie van een buitenomgeving, telkens is er de theoretische kennis en praktijkervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

United Experts

Stationsstraat 100 -3360Bierbeek

Thuis op `t plattelandAdviesbureau voor iedereen die werkt, woont en leeft op `t platteland.Adviesbureau voor landbouw, tuinbouw en het platteland.