U zocht op: behangen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gefrax

Lange Eerselsstraat(hrt) 110 -2200Herentals

Interno DŽor

Cardijnlaan(hrt) 11 -2200Herentals

Euro-art

Eilandje(hrt) 11 -2200Herentals

Met 50 jaar ervaring als fabrikant en groothandel van wanddecoratie en schilderijen, is Euro-Art een vaste waarde in de branche.

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Tw Store

Zandstraat(hrt) 30 -2200Herentals

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Verpoorten Verfdistributie

Toekomstlaan(hrt) 48 -2200Herentals

Als verfgroothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment verven, schildersbenodigdheden, wand- en vloerbekleding, sierlijsten, lijmen, scheikundige producten, en gereedschappen.

A.i.s. Steigerbouw

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Ons steigermateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen.

A.b. Ramen En Deuren

Herenthoutseweg(ndw) 214 -2200Herentals

Warning: main(includes/joomla.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/abramen/public_html/index.php on line 26 Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/joomla.php' (include_pat

Cramdalin

Leefdaalstraat(mrh) 14 -2200Herentals

PVC vloeren adviseert, verkoopt en plaatst reeds meer dan 15 jaar vakkundig PVC vloertegels. Ook voor de DHZ fanaat. Ideaal voor duurzame renovatie van zwaar belaste vloeren, garages, kelders, zolders, poolhouse, ed,.....

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.