U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Papierstad

Astridlaan 219 -3900Overpelt

Kantoorartikelen en groothandel schrijfwaren.

Algemene Onderneming Driesen

Stuifzandstraat 36 -3900Pelt

Driesen nv is uitgegroeid tot een dynamisch bouwbedrijf die niet meer weg te denken is uit de Noord-Limburgse bouwwereld. Als algemene aannemer werken we met een 100-tal medewerkers, waarvan 75 arbeiders.

Deckers Wonen

Sellekaertsstraat 15 -3900Overpelt

Deckers is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren en plaatsen van raam- , muur- en vloerbekleding met een uitzonderlijk groot assortiment tapijten, zowel handgeknoopt als machinaal. Deckers - Permanente interieurbeurs!

Poetsmasters.com

Fabrieksstraat 90 -3900Pelt

Kuismasters.com is een professioneel schoonmaakbedrijf met gespecialiseerde poetsploegen in diverse sectoren. We weten als geen ander dat verschillende omgevingen een aparte benadering vragen.

Aerotrim

Industrielaan 24 -3900Pelt

Aerotrim N.V. onderdeel van de Soudal Group, is een toonaangevende speler in de Europese Aerosolmarkt, met focus op innovatieve productontwikkeling, geautomatiseerde productie en klantgerichte kwaliteitscontrole.

Quality-jobs@work

Haltstraat 50 -3900Overpelt

Je bent op zoek naar medewerkers voor je bedrijf? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode?

Umans Radepo - Ramen En Deuren

Astridlaan 115 -3900Overpelt

Umans Radepo is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring De tweede generatie staat aan het roer bij Umans en zorgt voor vernieuwing: naast het leveren van ramen en deuren behoort ook het isoleren van spouwmuren en daken tot de kernactiviteiten