U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kuismasters

Christoffel Plantijnstraat 6 -3920Lommel

Uw kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf! De uitstraling van uw pand is dan ook zeer belangrijk. Een proper kantoor of leefomgeving stimuleert de productiviteit. Daarom willen we als schoonmaakbedrijf, voor u en uw medewerke

Eco-smart

Gerard Mercatorstraat 8 -3920Lommel

Het EcoSmart concept van Renewi helpt bedrijven en instellingen om afval te voorkomen. Dat doen we door op een slimme en geavanceerde manier verschillende soorten afval direct bij de bron te sorteren, waardoor afval geen afval wordt, maar grondstof.

Renewi Belgium

Gerard Mercatorstraat 8 -3920Lommel

Renewi: altijd een oplossing voor uw bedrijfsafval

Autobedrijf Geuens

Louis Pasteurstraat 9 -3920Lommel

Q-building

Kardinaal Cardijnstraat 4 -3920Lommel

Bouwbedrijf voor betonbouwQ-Building in Lommel staat u graag met raad en daad bij voor betonbouw en betonkelders.

Engelen Vloer & Tegelhandel

Balendijk 185 -3920Lommel

Het familiebedrijf, vandaag bestuurd door Hilde en Geert, is uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als aannemers.Door rechtstreekse import bij de fabrikanten kunnen we u steeds de nieuwste tendensen aanbieden.

V & W Construct

Christoffel Plantijnstraat 5 -3920Lommel

V&W Construct is een dynamisch bouwbedrijf. Wij beschikken over een bekwaam team van vakmensen die van uw plannen uw droomhuis kunnen maken. U kunt bij ons terecht voor woningbouw, appartementbouw, industriebouw en renovaties.

Aerts

Balendijk 240 -3920Lommel

Aerts Coatings NV is een totaalleverancier voor alle verfsectoren en zijn in staat om een oplossing te bieden voor alle vragen en problemen die zich in de verfwereld stellen.

Bergmans Metaalbewerking

Balendijk 222 -3920Lommel

In 1986 zijn wij gestart als metaalbedrijf. Onze werkzaamheden waren toen vooral gericht op het maken van speciaal gereedschap en conventionele bewerkingen.

Derdaele +

Gerard Mercatorstraat 24 -3920Lommel

DERDAELE INDUSTRIELE GEBOUWEN is een jong, dynamisch en toonaangevend onderneming die gespecialiseerd is in het realiseren van industriële gebouwen, industriebouw, staalbouw, utiliteitsbouw, bedrijfshallen, kantoren, industriehallen,...

Qcleaners

Einderpad 33 -3920Lommel

Dagelijkse schoonmaak van gebouwen, kantoren, residenties en instellingen

Cosmos Events

Rietkolk 57 -3920Lommel

Welkom op de website van Cosmos events. Uw specialist op het gebied van attractieverhuur, partyverhuur en verhuur van special effects.