U zocht op: design

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hens Oriental Carpets

Steenweg Op Turnhout 146 -2360Oud-turnhout

Invento

Kerkstraat 21 -2360Oud-turnhout

De focus van Invento ligt op een all-in begeleiding betreffende energie, veiligheid, technieken alsook sloopwerken.

Debresser

Leeuwerkstraat 4 -2360Oud-turnhout

Gas Flow Solutions

Draaiboom 60 -2360Oud-turnhout

Gas Flow Solutions worden graag uw partner voor het leveren van geavanceerde gasdrukregel- en veiligheidskleppen

Zori

Dorp 28 -2360Oud-turnhout

Gcs Technics

Hofstede 1 -2360Oud-turnhout

Welkom op de website van GCS Technics. U krijgt bij ons advies over de meest zuinige oplossingen en we passen de nodige milieuvoorschriften toe. Ook voor herstel- en onderhoudswerken kan u bij ons terecht.

Eric Wouters Tuinontwerp En Advies

Dode Dreef 56 -2360Oud-turnhout

Ik ben Eric Wouters. Ik ontwerp en bouw zwemvijvers en tuinen met veel passie. Daarvoor kan ik rekenen op mijn verworven kennis ter zake. Al meerdere jaren werkt mijn zoon Roel mee in de zaak. Hij deelt deze passie en de kennis.

Meynendonckx

Ambachtstraat 6 -2360Oud-turnhout

Al sinds 1990 is de naam MEYNENDONCKX een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie.

Roi Communication

Oude Arendonkse Baan 62 -2360Oud-turnhout

Trendyrent

Beyntellus 1 -2360Oud-turnhout

TrendyRent.be is de totaalleverancier voor al uw toog, koel en andere materialen op uw feesten en/of evenementen te voorzien met een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Stiptheid dragen wij hoog in het vaandel, en we hebben een 24 H service ...

Gaia Hortikultuur

Schoutenhoefstraat 26 -2360Oud-turnhout

gaiahortikultuur gaiahorticultuur tuinontwerp tuinaanleg vijvers tuinverlichting tuinen gaia tuinonderhoud tuin ontwerp onderhoud guy coertjens coertjens gaiahortikultuur

Reclame Compagnie Fuksia Bvba

Wezelakkers 121 -2360Oud-turnhout

De Reclame Compagnie is modern communicatiebureau. We maken video en animaties om jouw content te verzorgen op Social Media. We beheren je reclame budget en zorgen dat je opvalt tussen je concurrenten.

Alvirek

Dorp 22 -2360Oud-turnhout

Alvirek is sinds 30 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand en dynamisch bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in binnen- en buitenbewegwijzeringssystemen. Meer bepaald bewegwijzering, signalisatie en pictogrammen in en rond gebouwen.

Superstone

Steenweg Op Turnhout 103 -2360Oud-turnhout

Superstone, klinkers, aanleg opritten parkings terrassen HOME Welkom bij Superstone BVBA ! Wij verkopen en leveren alle soorten klinkers. Ook aanleg van opritten, parkings, terrassen,.. Steeds mooi en degelijk werk ! Klik hier voor onze openingsuren,

Gnc Group

Beyntellus 18 -2360Oud-turnhout

Een goede eerste indruk maakt u met een indrukwekkend logo. Gloednieuw of een frisse update? We ontwerpen graag een logo op maat voor u!

Fransen Bouwonderneming

Beyntel 5 -2360Oud-turnhout

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering.