U zocht op: design

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ilb Interieur

Biezenveld 3 -2460Kasterlee

ILB, dat staat voor tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen naargelang uw budget, ontpopte zich tot een kwaliteitslabel.

Emiver

Retiesebaan 123 -2460Kasterlee

Industrial Pump Systems

Kemelbeekstraat 30 -2460Kasterlee

Industrial Pump Systems BVBA, als bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen, plaatsen en onderhouden van industriële pompen zoals: dompelpompen, stijlvaste pompen, drainagepompen, horizontale, verticale, centrifugaalpompen, ...

Bro - Tec

Kastanjelaan 22 -2460Kasterlee

Bro-Tec is gespecialiseerd in de verkoop van verlichting, elektrisch installatiemateriaal en ventilatie. Op vlak van verlichting vormen we een professionele adviseur voor de renovatie en nieuwbouw van woningen en kantoren.

Maebaey

Loopstraat 15 -2460Kasterlee

Huybrechts

Wilgorenstraat 16 -2460Kasterlee

Overtuig uw klanten met een verzorgde, zakelijke groenzonein topvorm.Ook langetermijnoplossingen op maar van je bedrijf en budget.

Electro Smets

Markt 9 -2460Kasterlee

electro, smets electro, smets electro kasterlee, kasterlee, huishoudtoestellen Electro Smets , elektrische huishoudtoestellen huishoudgerief, keukentoestellen, nieuwbouw, inbouwtoestellen, centraal stofzuigersysteem, servicedienst

Airdeco

Retiesebaan 131 -2460Kasterlee

Als dynamisch reclamebedrijf zijn wij actief in verschillende sectoren van de publiciteitsindustrie. Kortom, wij zorgen voor betaalbare reclame die gezien mag worden... of beter... gezien moet worden!

Koop

Grootreesdijk 5 -2460Kasterlee

Bomen Geerts

Kemelbeekstraat 24 -2460Kasterlee

Bomen Geerts is gevestigd in de regio Antwerpen, meer bepaald in Tielen, maar we zijn zowat overal actief. We zijn gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen en struiken.

Difensa

Klein Broek 2 -2460Kasterlee

Difensa is een jong bedrijf, gevestigd te Tielen (Kasterlee), dat zich specialiseert in alarmsystemen, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, poortautomatisatie en kluizen/brandkasten

Biwel

Karekietstraat 11 -2460Kasterlee

A.w.s.

Biezenveld 6 -2460Kasterlee

Diensten verwant aan de landbouw | aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden

Grcs

Zwaluwendreef 12 -2460Kasterlee

Achter de ambitieuze eenmanszaak GRCS staat ondernemer Guy Raeymaekers. Guy biedt professionele ondersteuning op vlak van automatisering. Als programmeur, projectingenieur én projectleider.

Wuyts-mb

Lage Rielen 23 -2460Kasterlee

Fortec

Zomerplein 6 -2460Kasterlee

Jo Embrechts Schilder- En Behangwerken

Veldstraat 21 -2460Kasterlee

Voor elke stijl hebben wij de nodige ervaring en technieken zodat het resultaat altijd volledig voldoet aan uw wensen. Indien u dit wenst komt er een kleuradviseur van BOSS-paints langs.

Ambaro

Hoebenschot 1 -2460Kasterlee

Ambaro- Werken, Milieu, Burgerlijke werken, infrastructuurwerken, Grondwerken, waterwerken, wegenbouwwerken Ambaro- Werken, Milieu, Burgerlijke werken, infrastructuurwerken, Grondwerken, waterwerken, wegenbouwwerken

Bouwwerken Bosch

Tielensteenweg 66 -2460Kasterlee