U zocht op: design

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Wilms International

Molsebaan 20 -2450Meerhout

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

Emf-design

Volmolenweg 4 -2450Meerhout

Mh Design

Volmolenweg 14 -2450Meerhout

Knick Knack Design - Co Actief

Molenveld 45 -2450Meerhout

Knick Knack Design is een leuke ontwerpstudio in Meerhout die gespecialiseerd is in geboorte- huwelijks en gelegenheiddrukwerk zoals duurzame wenskaarten en waar je zeker ook terecht kan voor al je ander grafisch ontwerp flyers, f

Meynen Kurt

Molsebaan 137 -2450Meerhout

De Vormgeverij

Lemmekensdries 25 -2450Meerhout

De Vormgeverij is een grafisch reclame- en communicatieburea in Meerhout.

Vengineering

Nieuwstraat 5 -2450Meerhout

Gaat u bouwen of verbouwen dan kan Vengineering optreden als studiebureau dat zowel de EPB-berekening, de veiligheidscoördinatie én de stabiliteitsstudie voor u kan uitvoeren.

D&d Concept

Hoevendijk 19 -2450Meerhout

Deluplast

Bospad 5 -2450Meerhout

Vader & zoon Luc & Devid Stesses , zaakvoerders van de firmaPlaatsen van ramen en deuren in PVC en aluminium , rolluiken en voorzetrolluiken ,vliegenramen en deuren en sectionale garagepoorten.

Mac Industrial

Molsebaan 39 -2450Meerhout

Mac Industrial is gespecialiseerd in industriele reiniging en industrieel onderhoud. Wij nemen alle onderhouds- en reinigingsopdrachten voor onze rekening, zodat u zich kan concentreren op uw productie.

Maes Haarden

Bevrijdingslaan 43 -2450Meerhout

Ew Diederichs

Gestelsesteenweg 32 -2450Meerhout

De Peuter Jochen

St.-niklaasstraat 30 -2450Meerhout

U kunt bij ons terecht voor diverse grond -en afbraakwerken, klinkerwerken, aanleg gazon,container verhuur en rioleringswerken. Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website.

Racor

Lil 53 -2450Meerhout

Met een jarenlange ervaring in de verhuur van elektrische installaties, sfeerverlichting, verwarming en koeling voor evenementen en industriële projecten, weet RACOR haar klanten ondertussen perfect te adviseren bij de technische voorbereiding en uit