U zocht op: design

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Wouters Metaaldesign

Ambachtenstraat 11 -2260Oevel

Wouters Metaal Design, een creatieve kijk op metaalbewerking.

Ludo Dierckx Tuindesign

Voorteinde 85 -2260Westerlo

Ludo Dierckx startte in 1978 als klein tuinbedrijf.Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de veelgevraagde tuinbedrijven in België en Nederland, en is als het ware een trendsetter geworden in outdoor living.

E&c Anechoic Chambers

Nijverheidsstraat 7a -2260Oevel

E&C Anechoic Chambers is the world leader in development and manufacturing of microwave absorbing materials and anechoic chambers. The production of leading-edge materials and engineered solutions result in the design.

Van Beeck Telecom

Olenseweg 96 -2260Westerlo

Similar Dreams Similar Dreams e-, commerce, shop, hosting, veilig, safe, design, site, programmeren, optimaal, optimalisatie, optimalisation, seo, search, engine, open source, application

Kingcoma

Slachterijstraat 21 -2260Westerlo

Phaedra

Zoerleberg 18 -2260Westerlo

Rezult

Polderstraat 25 -2260Westerlo

Dak Plus

Bosbesstraat 41 -2260Westerlo

Dak Plus treedt op als een vakman én vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie.

Backx

Bosstraat 29 -2260Westerlo

Salus Tmb

Korhoenstraat 7 -2260Westerlo

Arkwabo

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Wilt u besparen op uw energiefactuur? Of op uw waterfactuur?Bij Arkwabo in Westerlo bent u aan het juiste adres!Door gebruik te maken van groene bouwtechnologieen en energiezuinig bouwen, bespaart u energie en water

Studiebureau Cobbaut

Lange Nieuwstraat 34 -2260Westerlo

Als ingenieursbureau hebben we de nodige expertise in huis om een EPB te berekenen, stabiliteitsstudies op te maken en meteen ook de veiligheidscoördinatie te verzorgen. Zo heeft u slechts 1 aanspreekpunt nodig.

Bmc

Zone Reme 11 -2260Westerlo

BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector.

Zimbo

Molenwijk 15 -2260Westerlo

Tuinarchitectuur Wim Verrezen

Ilsestraat 86 -2260Westerlo

Wim Verrezen Tuinarchitectuur is sinds 1989 een vaste waarde in de Antwerpse Kempen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg in de Kempen, met de focus op totaalprojecten

De Marktlinde

Guldensporenlaan 100 -2260Westerlo

Wij zijn een onafhankelijk keuringsorganisme voor het uitvoeren van opmaak EPC, keuring riolering, keuring binnen-installatie (waterleiding) , keuring elektrische installatie bij verkoop, opstellen van plaatsbeschrijving en schattingen.

Rometa

Grote Steenweg 42 -2260Westerlo

N.V. Rometa, opgericht in 1992, is een milieubewust bedrijf dat oude ferro en non-ferro metalen aankoopt en verkoopt, met als doel deze te recycleren op een milieuhygiënische manier. Zink, lood, aluminium kabel, koper, ijzer,...

Dovino Immo

Polderstraat 7 -2260Westerlo

Optica Pro

Schietboomstraat 10 -2260Westerlo

Ksa-solutions

Geneinde 45 -2260Westerlo

Bij KSA-Aanhangwagens vindt u een ruim gamma aanhangwagens en toebehoren voor particuliere en professionele toepassingen.

Welec

Ambachtenstraat 4 -2260Oevel

WELEC | electro techniek n.v. Welkom op de website van wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van onder andere installatietechniek laag- en hoogspanning data- en bewakingstechniek automatisering bordenbouw Gratis teller

V&v Groenservice

De Reid 32 -2260Westerlo

Grondwerken, bestrating, het aanleggen van uw gazon tot en met de beplanting, V&V Groenservice realiseert het.

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Meha Projects

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Bouwmaterialen De Heide Bouwmaterialen bvba Bouwmaterialen