U zocht op: elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sterco

Van Hoornestraat 16 -2440Geel

Deservis

Lammerdries 3 -2440Geel

Devis Group is één van de grootste HVAC installatiebedrijven in België. Met 280 werknemers, is de groep actief in de industriële, commerciële, particuliere en publieke sector.

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Bios

Stationsstraat 107 -2440Geel

Bios bvba behoort tot één van de meest eerlijke en vooruitstrevende zaken. Bij ons staat zowel technologie als klantvriendelijkheid centraal. Dankzij onze eenvormige en duidelijke aanpak, zijn we steeds in staat een gepaste oplossing aan te bieden.

Ventiserve

Brugweg 5 -2440Geel

VentiServe is specialist in het onderhoud van ventilatie en filters. Wij reinigen en onderhouden uw ventilatiesysteem. Vraag offerte!

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

Elektromic

Molseweg 57 -2440Geel

Elektromic N.V. is al tientallen jaren een toonaangevende specialist op gebied van Consumer Electronics, IT & Telecom

Certo

Westerloseweg 1 -2440Geel

Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en – systemen. Daarnaast verkopen wij ook klein keukenmateriaal en horeca-apparatuur zoals vaatwassers, ijsblokjesmachines,…

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Vindur

Gemeenteheide 80 -2440Geel

Mdp Fireprotection

Winkelom 81 -2440Geel

Brandbeveiliging MDP FireProtection blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinstallaties.

Lt&s

Oosterloseheide 27 -2440Geel

Kitchen Pro

Antwerpseweg 88 -2440Geel

De keuken ontwerpen van Keukenontwerpers zijn afgestemd op uw eisen en productkeuze. Wij kunnen uw ideale keuken ontwerpen.

Caers Security

Rijn 149 -2440Geel

Caers Security is vakman in het plaatsen van elektronische beveiliging. Erkend installateur door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken voor het plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking.

Keukenontwerpers

Antwerpseweg 88 -2440Geel

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele ervaring. Graag nodigen wij u uit in onze inspirerende toonzaal in Geel om onze uitgebreide collectie SieMatic en Art Liniën keukens te komen bekijken.

Hearsee

Molseweg 57 -2440Geel

HearSee heeft meer dan 20 jaar ervaring in elektronische beveiliging voor particulier, KMO en industrie. Met een kwalitatief aanbod van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandpreventie.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.