U zocht op: elektrische installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Atb Electrotechniek

Mulk 155 -3930Hamont-achel

In zowel binnen- als buitenland staat ATB Electrotechniek uit Limburg al meer dan 30 jaar bekend als betrouwbare partner op het gebied van elektronische engineering.

Elparo

Achel Statie 40 -3930Hamont-achel

Grondwerken Lauwers Jan

Ruiterstraat 103 -3930Hamont-achel

Grondwerken Lauwers Jan, is een betrouwbare partner als het aankomt op grond- en graafwerken, aanleg van bestratingen en verhardingen, rioleringswerken, tuinwerken, de constructie van nutsleidingen, afbraakwerken en containerservice

Stapotech

Rodenrijt 80 -3930Hamont-achel

Stakebrand B.V. Algemeen Hier vindt u publicaties van en door Stakebrand B.V. over onze producten. Nieuws Bekijk hier het laatste nieuws met betrekking tot Stakebrand B.V. en haar producten. Stakrant De edities van ons eigen krantje "Stakrant" zijn h

F.a.l.-achel

Oude Pastorijstraat 11 -3930Hamont-achel

PROFEL vervaardigt ramen en schuiframen in kunststof, aluminium of hout. Zo kan je een bewuste en weloverwogen materiaalkeuze maken.

Ebeco

Merelstraat 70 -3930Hamont-achel

Tonny Rutten

Bosstraat 147 -3930Hamont-achel

Restocop

Heikant 19 -3930Hamont-achel

Deurklinkenshop

Heikant 11 -3930Hamont-achel

Bij Deurklinkenshop.be kunt u terecht voor de aanschaf van een deurklink in allerlei soorten en maten.

Droeshaut

Hamonterweg 139 -3930Hamont-achel

Droeshaut specialiseert zich al meer dan veertig jaar in stalautomatisering voor pluimveebedrijven, varkensbedrijven, en aanverwante landbouwsectoren.

Schrijnwerkerij Coenjaerts

Buitenheide 4 -3930Hamont-achel

Zoekt u een betrouwbare vakman voor schrijn- en timmerwerken? Schrijnwerkerij Coenjaerts in Hamont-Achel geeft gegarandeerd een meerwaarde aan uw nieuwbouw- of renovatieproject. Al vijf generaties lang bieden wij de beste kwaliteit en service.

Heuvelmans Groep

Rangeerweg 4 -3930Hamont-achel

Ons bedrijf is sinds zijn start als klein taxibedrijf met 2 personenwagens snel uitgegroeid tot een allround personenvervoerder, met de beschikking over verschillende vervoersvormen.

Selfstorage-achel

Heikant 11 -3930Hamont-achel

Tijdelijk of permanent opslag nodig voor uw spullen Omdat u gaat verbouwen Omdat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd Of omdat u thuis gewoon meer ruimte wilt Dan is Selfstorage-Achel het beste adres voor al die zaken die u n

Kissen

Watertorenstraat 24 -3930Hamont