U zocht op: gereedschap kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Fraikin Truck Renting Belux

Beaulieustraat 10 -1830Machelen (brabant)

Fraikin is Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, en biedt oplossingen voor lange-, middellange- en kortetermijnverhuur en voor vlootbeheer. Fraikin neemt alle diensten op zich die gekoppeld zijn aan het gebruik.

Rampelberg-somers

Trawoollaan 1 -1830Machelen (brabant)

Wij zijn een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van professionele gereedschappen en algemene ijzerwaren. Het familiebedrijf is in de loop van zijn 70 jarig bestaan gegroeid tot zijn huidige marktpositie.

Oreiko

Koning Albertlaan 146 -1830Machelen (brab.)

OreikO is een gespecialiseerd verkoper voor de kleinhandel van poetsbruggen en bandenbruggen (schaarhefbruggen) en daarnaast ook twee kolomshefbruggen (palenhefbrug) ook verkopen wij dieselgeneratoren.

Mat-beheer

Steenweg Buda 31b -1830Machelen (brab.)

Voor aannemers van bouw- en grondwerken verhuren we groot materiaal zoals mobiele compressoren, minigraafmachines, verreikers, schaarliften, kniktelescopen, stroomgroepen en mobiele lichtmasten.

Interprofiel

Peutiesesteenweg 120 -1830Machelen (brab.)

Deskundige leider in tweedehands machines en nieuwe machines op het gebied van houtdraaien. We verkopen houtdraaimachines en houtdraaigereedschap al vele jaren over de hele wereld.