U zocht op: gereedschapswerktuigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nedschroef Herentals

Brigandsstraat(hrt) 10 -2200Herentals

Nedschroef Machinery is a leading manufacturer of cold and warm metal forming machines

Catech

Hannekenshoek(hrt) 35 -2200Herentals

Catech bvba Professional Tool engineering. Tramstraat 29, 2250 Olen, Belgium carbide inserts carbide drills carbide end mills ::::....Catech bvba....::::

Euro-art

Eilandje(hrt) 11 -2200Herentals

Met 50 jaar ervaring als fabrikant en groothandel van wanddecoratie en schilderijen, is Euro-Art een vaste waarde in de branche.

V & W Rental

Wolfstee 21 -2200Noorderwijk

verhuur van hoogtewerkers, onderhoud en herstellingen van personenwagens, camionetten en vrachtwagens.

Jeco Energies

Welvaartstraat (hrt) 6 -2200Herentals

Flex Power Tools

Toekomstlaan 4 -2200Herentals

Flex neemt de handenarbeider als maatstaf. Daarom gaat FLEX bij de ontwikkeling van nieuwe machines terug tot daar waar de machines ingezet worden. Naar de bouwplaats, werkhuizen en fabriekshallen. En net hier worden die maatstaven uitgewerkt, ...

One-welding

Atealaan 19 -2200Herentals

ONE-WELDING BVBA is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van lasapparaten, plasmabranders, compressoren, metaalbewerkingsmachines, lasgeneratoren, stroomgeneratoren en allerlei toebehoren. We hebben reeds langere tijd ervaring in deze sector.

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

D & L Concepts

Saffierstraat(hrt) 5 -2200Herentals

D&L Concepts heeft een eigen werkwijze voor uw grootkeuken. Bij het begin van elk project bekijken we de bouwkundige mogelijkheden en haalbaarheid van de installatie.

Albyco Belgie

Noordervaart 43 -2200Noorderwijk

Als invoerder en verdeler van exclusieve TOPmerken, staan wij onze klanten graag bij in de keuze van “de juiste investering” alsook de volledige na-service door onze eigen technische dienst.

Verwimp Doe Het Zelf

Wolfstee(hrt) 11 -2200Herentals

Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis. Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,

Henco Industries

Toekomstlaan(hrt) 27 -2200Herentals

Henco Industries biedt een breed assortiment meerlagenbuizen, koppelingen, vloerverwarming, gereedschappen en nog veel meer

European Machine Delivery & Service

Wolfstee(hrt) 7 -2200Herentals

EMDS – European Machine Delivery & Service, installatie van betoncentrales, mengmachines en recyclagemachines. Service, onderhoud, en montage. Officieel Dealer voor Arcen. Specialisatie in mobiele, compacte betoncentrales.

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Victor Peeters Openbare En Industriele Werken

Zavelbosstraat(hrt) 3 -2200Herentals

7 op 7, 24 op 24 staat de Groep Peeters ter beschikking van haar klanten met het volledige gamma aan industriële reinigingstechnieken. Daarnaast beschikt de Groep Peeters ook over een jarenlange ervaring en expertise op het vlak van stralen/schilder

Theeuwes

Landweg 3 -2200Herentals

INDUSTRIËLE AUTOMATISATIEEngineering, bouwen op maat en optimalisatie van geautomatiseerde industriële productieprocessen

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.