U zocht op: herstellen industriele machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Machinery Resale

Nokerseweg 200 -8790Waregem

Machinery Resale koopt en verkoopt tweedehandse bouwmachines aan bedrijven en handelaars, zowel lokaal, nationaal als internationaal: dieselcompressoren, industriële compressoren, generatoren, wielladers, graafmachines en nog veel meer.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Integreat

Potegemstraat 17 -8790Waregem

We helpen, beroepsfederaties, lokale overheden, aankoopcentrales en andere organisaties met meerdere (lokale) afdelingen om het beheer van de aankoop-, verkoop- en financiele processen te stroomlijnen.

Electriciteitswerken Decaigny Freddy

Flanders-fieldweg 36 -8790Waregem

EDF Elekriciteitswerken werd opgericht in 1975 als een eenmanszaak actief in alarminstallaties. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een nv die elektriciteitswerken ontwerpt en uitvoert voor de openbare, de dienstverlenende en de industriële sector.

Rogiers-vanpoucke

Henri Lebbestraat 150 -8790Waregem

Rogiers, de specialist in projecten, CNC-machines en traditionele machines op gebied van houtbewerking, profielbewerking voor kunststof en aluminium, advanced materials, finishing en stofafzuiging.

Coeman Packaging

Textielstraat 17 -8790Waregem

Coeman Packaging is marktleider en dé specialist in eindverpakkingen, zowel materialen als machines.Bovendien specialiseren wij ons ook in milieu-oplossingen : onze balenpersen compacteren efficiënt uw karton- en folie-afval.