U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Ceuster Recylcing

Hoogbuul 31 -2250Olen

De Ceuster Recycling verhuurt containers, van 12 ml tot 30 ml, voor alle doeleinden zoals bouwafval, restafval, steenpuin, plastiek, hout-tuin-groenafval, roofing, ... We verhuren onze containers zowel aan bedrijven als particulieren

Algemene Bouwonderneming L. Heylen

Hoogbuul 30 -2250Olen

Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden.Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en ...

E.t.i.b.

Industrielaan 22 -2250Olen

Etib bouwt naast woningen ook lage- energie kantoorgebouwen in beton.

Magnus Villas

Hoogbuul 30 -2250Olen

Bij Magnus Villas zijn uw wensen onze leidraad. We zijn een eerlijke, betrouwbare en transparante bouwpartner.

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Uw specialist betonnen kelders voor industrie, landbouw en privé!

Cogama G.m.c.

Stadsestraat 51 -2250Olen

Cogama heeft meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling en sanitair.Cogama werkt uitsluitend voor professionele klanten in verschillende sectoren.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties

Cooleos

Hagelberg 27 -2250Olen

Bij Cooleos willen we installaties leveren die werken. We doen dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg. En alles op een maatschappelijk verantwoorde manier met oog voor mens en milieu.

A. Van Looveren

Koning Boudewijnlaan 25 -2250Olen

Bij Containerdienst VAN LOOVEREN garandeert de zelfwerkende zaakvoerder dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht, aan de voordeligste prijs.

Metaalwerken Jan Michiels

Herentalseweg 82 -2250Olen

Metaalwerken Michiels verzorgt metaalwerken en metaalconstructies voor:architectenparticulierentuinondernemersbouwbedrijvenindustriële producententoeleveringsbedrijven

Beneens

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze klanten in de particuliere markt, overheden, bedrijven, retail en zelfstandigen en groepspraktijken rekenen op onze veelzijdigheid met oog voor detail.

Geerts Hs

Geelseweg 54 -2250Olen

Ons team staat met vurig enthousiasme klaar om al je warme dromen waar te maken. Wij zorgen namelijk voor sfeervolle momenten in huis, maar net zo goed voor onvergetelijke herinneringen buiten.

A & C Noyens

Lammerdries-zuid 16 -2250Olen

A&C NOYENS, Uw specialist voor aanhangwagens, opleggers en vrachtwagenopbouw op maat.

Beneens Alucon

Stadsestraat 43 D -2250Olen

We realiseren uw (ver)bouwprojecten in woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw en voor particuliere en professionele klanten steeds met dezelfde kwaliteitsgarantie.

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Mertens - Goossens

Turfputten 4 -2250Olen

Mertens-Goossens is uw partner bij uitstek in de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC alsook binnenschrijnwerk met o.a. binnendeuren, maatkasten en trapbekleding. Overigens kan u bij ons terecht voor terrasoverkappingen.

Concrete House

Industrielaan 22 -2250Olen

Sinds 2004 is bouwonderneming CONCRETE HOUSE de specialist in prefab bouwen van betonwoningen, projectbouw, kantoren, handelspanden, en praktijken.

Erca

Geelseweg 131 -2250Olen

Mesens-diels

Geelseweg 62 -2250Olen

Sinds 1988 staat de familie Mesens-Diels klaar om je advies te geven over tegels en natuursteen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we voor elke situatie mee kunnen nadenken over de beste keuze.

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Ctec

Hagelberg 15 -2250Olen

CTEC staat voor vernieuwende cleaning technology. Dankzij onze gecombineerde vakkennis en knowhow op diverse terreinen bieden wij u een aanspreekpunt voor het gehele wasproces.

Dd Sectionaalpoorten

Stoktberg 2 -2250Olen

www.DD-Poorten.be Home Deuren Poorten Toonzaal Aanbiedingen Automatisatie Offerte Contact Nieuws HOME Homepagina Van harte welkom op de website van DD-poorten. Op deze website vindt u ons uitgebreide assortiment. Met vriendelijke groeten. DD-Poorten.

Festoentje

Stationsstraat 28 -2250Olen

`t Festoentje te Olen (Antwerpen) is een bloemenwinkel met een passie voor bloemen en planten. Het is dan ook ons doel om onze klanten elke dag opnieuw in de bloemetjes te zetten!