U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bj Machinebeglazing

Hoevestraat 14 -2260Westerlo

Uw specialist in machinebeglazing, machineglas, cabineglas, autoruiten & glassoorten

Batraco

Bosstraat 29 -2260Oevel

Backx NV biedt een full-service pakket voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid. Welkom bij Backx NV!

Lrb

Zone Reme 8 -2260Westerlo

LRB bvba is uw partner op gebied van bedrijfswageninrichting. Wij stemmen uw bedrijfswagen zonder problemen af op uw behoeften. Inrichten kan in staal of aluminium en uitgebreid worden met allerhande toebehoren: bagagedragers, signalisatie…

Aluca

Zone Reme 8 -2260Westerlo

Het Duits product ALUCA is al meer dan 15 jaar de maatstaf wat betreft aluminium bedrijfswageninrichting. ALUCA is enig op dat vlak, het bestaat voor bijna 100% aluminium.Waar staat ALUCA voor?

Technicel

Zone Reme 4 -2260Westerlo

Technicel staat voor hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.Wij brengen onze fabrikanten samen en laten producten testen in een systeem. Deze geteste systeemoplossingen bieden kwaliteit en zekerheid op al uw werven.

Tom Verbeeck

Gevaertlaan 47 -2260Westerlo

F.i.m. Production And Recycling

Nijverheidsstraat 46a -2260Westerlo

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Ons gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

Stevifem Koeltechniek

Bell-telephonelaan 21 -2260Westerlo

Industriële en commerciële koeltechniek, airconditioning, luchtverwarming, luchtreinigers, warmtepompen.

Bouwmaterialen Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen NV gevestigd in Tongerlo nabij Westerlo is een echt familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kunt U bij ons terecht voor alle vakkundig advies over al uw bouw-& verbouwplannen.

Carat

Ambachtenstraat 7 -2260Westerlo

Carat Tools The fast growing international Carat Group has offices in Belgium, The Netherlands, Denmark, France, Italy, Spain and importers in various other countries. Carat is a reputable manufacturer of diamond-tools. Ongoing investments in researc

Immo L & R

Meierij 19 -2260Westerlo

perfectie.bevolmaaktheid www.tenderfeelings.be " Luisteren naar mooie muziek Artikel details: De perfectie Tender Feelings, de zachte kant van het internet home over Tender Feelings archief contacteer ons RS zoeken: Home Leven Lezen Zien Proeven L

Welec

Ambachtenstraat 4 -2260Oevel

WELEC | electro techniek n.v. Welkom op de website van wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van onder andere installatietechniek laag- en hoogspanning data- en bewakingstechniek automatisering bordenbouw Gratis teller

Dovino Immo

Polderstraat 7 -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat

Zone Reme 10 -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat - houtbouw, woningen in houtskeletbouw en bijgebouwen in eiken vakwerkbouw. H3 - Hermans Hout & Habitat Hermans Hout & Habitat H3 bvba ecologisch houtskeletbouw vakwerkbouw renovatie bijgebouwen carport carports garage garages

Isoltube

Nijverheidsstraat 46 -2260Westerlo

Steeds meer projectontwikkelaars werken met vloerverwarming in appartementsgebouwen om de binnenruimte optimaal te benutten. Feeling good, good, good!

Toro Europe

Nijverheidsstraat 5 -2260Oevel

Wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud. Sinds 1914 is onze reputatie gebaseerd op onze superieure klantenondersteuning en onze voortdurende innovaties.

Gmi Group

Nijverheidsstraat 13 -2260Oevel

Wij ondersteunen uw bedrijf bij de optimalisatie van uw operationele processen en administratieve organisatie en helpen u om beslissingen te nemen op basis van informatie.

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

Timeless Building

Kemmaart 19 -2260Westerlo

Wat is er mooier dan te ontwaken in het huis van je dromen?

Schellens Benny

Hoog Heultje 74 -2260Westerlo

Betonvloeren Schellens is uw partner voor de realisatie van de perfect gepolierde betonvloer.

Ets. Lembreghts

Nijverheidsstraat 52 -2260Westerlo

Groothandel in centrale verwarmingsmaterialen en ventilatie.Voor de professionele installateur.

Meha Projects

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Bouwmaterialen De Heide Bouwmaterialen bvba Bouwmaterialen

Hegrola

Industrieweg 84 -2260Westerlo

Hegrola kan u verschillende diensten aanbieden in wegenbouw, leidingwerken, betoncentrale, recyclage en grondstabilisatie.

Eco-home

Mechelsestraat 54 -2260Westerlo

Fabrieksschouwenonderneming Frans Eyckmans En Zonen

August Cannaertsstraat 22 -2260Westerlo

Wij hebben de nodige expertise en materialen in huis voor de bouw van schoorstenen, al dan niet met vuur- of zuurbestendige binnenwanden in baksteen, metaal of kunststof.

Gevelwerken Ceuppens

Tolhuis 62 -2260Westerlo

Gevelwerken Ceuppens is de geschikte keuze voor al uw renovatie- en gevelwerk. Wij leveren reeds jaren werk van topkwaliteit en kunnen een uitgebreid bestand van tevreden klanten voorleggen.

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Tws

Lossing 3 -2260Westerlo

gespecialiseerd in industriele koeling, airco en warmtepompen.

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Albodakk

August Cannaertsstraat 127 -2260Westerlo

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Groep Infrastructuur En Bouw

Langstraat 65 -2260Westerlo

Multidisciplinair studiebureauMeer dan 30 jaar passie voor techniek en innovatie.

Etablissementen Lembreghts

Nijverheidsstraat 52 -2260Westerlo

Introductiepagina materialen centrale verwarming Lembreghts OevelTemse Klik hier om te beginnen

Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Smederij Thys

Zone Reme 13 -2260Tongerlo

Smederij Thys bvba staat steeds voor U klaar, voor al uw hekwerken, poorten, leuningen, meubels, ... Welkom op de site van Smederij Thys bvba! Smederij Thys, THYS BERT, 2260, WESTERLO westerlo thys Bertmetaal bewerking hekwerken industrie geel trappe

Marc Lenaerts Invest

Schuurveldstraat 19 -2260Westerlo

E&c Anechoic Chambers

Nijverheidsstraat 7a -2260Oevel

E&C Anechoic Chambers is the world leader in development and manufacturing of microwave absorbing materials and anechoic chambers. The production of leading-edge materials and engineered solutions result in the design.

Becomat +

Ottersweier 2/2 -2260Westerlo

Bmc

Zone Reme 11 -2260Westerlo

BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector.

Teamprocare

Nijverheidsstraat 13 -2260Westerlo

Bouwbedrijf Willems & C°

Nijverheidsstraat 26 -2260Westerlo

Al vele decennia ontwikkelt Bouwbedrijf Willems zich tot een betrouwbare bouwpartner voor uitdagende projecten. Nieuwbouw én renovatie. U bepaalt hoe ver u met ons in zee gaat: alleen ruwbouw,volledig afgewerkt of een tussenvorm.

Boerenwinkel

Gravin De Merodestraat 117 -2260Westerlo

Geysen

Snelwegstraat 1 -2260Westerlo

Uw partner voor industrieel onderhoud & projecten

Ludo Dierckx Tuindesign

Voorteinde 85 -2260Westerlo

Ludo Dierckx startte in 1978 als klein tuinbedrijf.Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de veelgevraagde tuinbedrijven in België en Nederland, en is als het ware een trendsetter geworden in outdoor living.