U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mebes

Turnhoutsebaan 175 -2460Kasterlee

Mebes is sinds lange tijd de exclusieve verdeler van Herma etiketteermachines op de Belgische markt. Herma, de Duitse specialist voor zelfklevende etiketteermachines, bestaat meer dan 105 jaar en staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve ...

Cmt Poorten

Looiven 12 -2460Kasterlee

CMT Poorten is een dealerknooppunt van het Duitse merk ´Teckentrup´.Eén van Europa`s grootste poorten- en deurenfabrikanten.

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

Airdeco

Retiesebaan 131 -2460Kasterlee

Als dynamisch reclamebedrijf zijn wij actief in verschillende sectoren van de publiciteitsindustrie. Kortom, wij zorgen voor betaalbare reclame die gezien mag worden... of beter... gezien moet worden!

Grondwerken Vrins

Reties Heike 2 -2460Kasterlee

Grondwerken Vrins, opgericht in 1989, is een begrip in de streek en dé referentie voor grond-, afbraak-, beton- en rioleringswerken. Dit zowel voor privé, industrie als openbare werken.

Maes En Zonen

Turnhoutsebaan 212 -2460Kasterlee

Maes nv, uw partner voorauto- industrie- en landbouwbenodigdheden, reinigingsmachines, gereedschappen, ijzerwaren, hydraulica, PBM, traktoren, land- en tuinbouwmachines, wielladers en meer.

Industrial Pump Systems

Kemelbeekstraat 30 -2460Kasterlee

Industrial Pump Systems BVBA, als bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen, plaatsen en onderhouden van industriële pompen zoals: dompelpompen, stijlvaste pompen, drainagepompen, horizontale, verticale, centrifugaalpompen, ...

Gebroeders Loos

Nachtegaalstraat 1b -2460Kasterlee

Meer dan 80 jarig bouwbedrijf - van 1925 tot 2011:Bouwonderneming Loos startte 3 generaties geleden toen Alfons Loos in 1925 een bouwbedrijf in Kasterlee overnam.