U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Atelfond is gespecialiseerd in machinebouw, mekaniek en het onderhoud van uw machinepark.

Beva Metal

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Zoekt u een metaalbedrijf dat garant staat voor de volledige projectopvolging van de werken in uw bedrijfsgebouwen of aan uw metaalconstructies? Met Beva Metal hebt u dat gevonden

Beva Metal - Industriebouw

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Plant u de bouw van een nieuwe productiehal, opslagruimte of garage Beva Metal is uw partner voor industriebouw. Voor elk industrieel gebouw tot 5000 m² groot. We maken en plaatsen niet alleen de metaalconstructies.

Beva Metal - Materiaal Voor Baggerwerken

Kelderbeemd 14 -2470Retie

De metaalconstructies voor de opbouw van uw baggerboten moeten de grootste slijtage weerstaan. Baggerspecie vraagt dan ook het uiterste van de pijpen en leidingen van uw schepen. Daarom maken wij vele onderdelen voor de baggerindu

Beva Metal - Metaalconstructie

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Beva Metal maakt al uw metaalconstructies in staal, roestvrij staal (inox) en aluminium. Voor industrie, bedrijven en woningen. We specialiseren ons in waterbouwconstructies en staalbouw voor baggeraars en scheepswerven.

Tsv

Pontfort 39 -2470Retie

T.S.V. BVBA is uw specialist in Retie voor het plaatsen van automatische garagepoorten, draaipoorten en schuifhekkens. Zowel voor particulieren als industriebouw hebben wij de gepaste oplossingen.

Bovo Verpakkingen

Kelderbeemd 5 -2470Retie

Bovo verpakkingen, de specialist in verpakkingsmateriaal en verzendverpakkingen. Wij leveren als groothandel in Belgie en Nederland.

B-token

Veldenstraat 14 -2470Retie

b-token legt zich toe op de productie en personalisatie van jetons. Als producent blinken we uit in flexibiliteit en snelheid.