U zocht op: kabels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Telenet Operaties

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Telenet is de grootste leveranciers van breedband kabeldiensten in België. Telenet spitst zich toe op het leveren van kabeltelevisie, hogesnelheidsinternet en telefoniediensten aan hoofdzakelijk residentiële klanten in Vlaanderen. Daarnaast biedt...

Seba Service

Egide Walschaertsstraat 22 -2800Mechelen

Seba Service staat voor producten en diensten van topniveau voor de fysieke laag van het netwerk (koper en optisch).Ons productaanbod en onze vakkennis zijn gesmeed in het vuur van meer dan 25 jaar praktijkervaring.

Conmetall

Zemstbaan 139 -2800Mechelen

Baumarktgroßhändler mit Eigenmarken und Sortimenten aus Sanitär, Garten, Werkzeug, Eisenwaren und Türbeschlägen CONMETALL Celle online - PROFESSIONAL GOODS FOR D.I.Y.

Eglantier

Battelsesteenweg 255 -2800Mechelen

Eglantier is een bedrijf dat zich specialiseert in verkoop, verhuur, plaatsing, onderhoud & herstelling van:Hi-fi apparatuurProfessionele audio-visuele apparatenDJ-gearVerlichtingsmateriaal voor podium, theater, disco, beurzen ...

Internet Van Telenet Business

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Het snelste netwerk van België, uw start voor succesvol ondernemen in een digitale wereld. Met ons superieur netwerk, persoonlijk service en een uitgebreid aanbod kunt u alle opportuniteiten van digitalisering grijpen. Zo helpen wij u te groeien...