U zocht op: kabels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Haut

Hogenakkerhoekstraat 4 -9150Rupelmonde

Het bedrijf biedt de hoogste graad van dienstverlening en is gespecialiseerd in het leveren van machines en materieel voor wegenbouw, grond- en rioleringswerken, woningbouw, prefab en industriële constructies, hoogbouw, industriebouw en waterbouw.

Eurocable

Zwaluwbeekstraat 12 -9150Kruibeke

Eurocable is a company in belgium, wich makes and trades wireropes and chains eurocable,wireropes,chains,kettingen,staalkabel,hijsbanden,sjorbanden,hijsmagneten,safetyhooks,ropes,liftingclamps,

Rdr Infra

Beverenstraat 80a -9150Kruibeke

Onze firma heeft jarenlange ervaren medewerkers in de aanleg en lassen van leidingen & kabels voor gas, water, afvalwater, elektriciteit en telecom ook hebben wij een afdeling gespecialiseerd in elektrotechniek.

Van Moer Marc.com

Heirbaan 1 -9150Kruibeke

plaatsen van droogzuigingen om plaatselijk en tijdelijk het grondwater te verlagen om grondwerken te kunnen uitvoeren.vb voor kelders , zwembaden , regenputten , alsook voor sleuven voor kabels voor nutsleidingen.

Maes Eric

Wilgenstraat 10 -9150Kruibeke

Bent u op zoek naar airconditioning, koelinstallaties of vriesinstallaties? Dan bent u bij Koeltechniek Eric Maes beslist aan het juiste adres.

Artes Prefab

Burchtstraat 99 -9150Kruibeke

Artes Roegiers

Burchtstraat 89 -9150Kruibeke

De ARTES-GROUP N.V. is de moederholding van de drie aannemingsmaatschappijen Depret, Roegiers en TWT Depret: Artes-Group Depret, Roegiers, TWT