U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sidec

Industrieweg 10 -2490Balen

Sidec is een van de belangrijkste producenten van gekleurd grind en zand in Europa. De belangrijkste toepassingen van ons product zijn siergrind, steentapijten, troffelvloeren, antislipvloeren, gietvloeren, wanddecoratie, . Bekijk onze website voor m

Arbis

Poeierstraat 8 -2490Balen

Arbis is een familiebedrijf gespecialiseerd in het importeren van lijstwerk.

Calsan Isolatie

Vaartstraat 82 -2490Balen

CALSAN BVBA ISOLATIE EN KOELTECHNISCH BEDRIJF, GROOT- EN KLEINHANDEL IN SANDWICHPANELEN , KOEL- EN VRIESCELLEN, ZONNEBOILERS EN WARMTEPOMPEN,TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN.

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Mathieu Willems - Diels

Vaartstraat 150 -2490Balen

Willems-Diels te Balen (prov. Antwerpen) is een familiebedrijf dat onlangs zijn 40ste verjaardag vierde. Willems-Diels staat voor kwaliteit, persoonlijke begeleiding en optimale service.

Elex

Polkaweg 3 -2490Balen

Het bedrijf voert elektriciteitswerken uit en plaatst ventilatiesystemen bij particulieren en kmo`s.

Htm

Poeierstraat 18 -2490Balen

___HTM___Huis & Tuin Maerschaelck Onze werkzaamheden? Het gieten van betonnen kelders en algemene betonwerken. Zwembadbekisting met volledige afwerking volgens al uw wensen. De firma HTM staat voor jarenlange ervaring in de betonsector, kwaliteit en

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

Probat-verbouwingen

Postelweg 1 3 -2490Balen

Probat-Verbouwingen begeleidt u bij uw verbouwingen waarbij u 1 aanspreekpunt heeft tijdens het hele verbouwproces.

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Agricon

Graanstraat 19 -2490Balen

Starting from the mission "working for a greener world", Agricon covers over a range of trade and production activities based on durable, natural products.

Bouwspecialiteiten Mertens

Vaartstraat 125 -2490Balen

Mertens Vloeren is al jaren dé referentie in verkoop en plaatsing van uw vloeren & tegels, zowel voor nieuwbouw als renovatie.