U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Marcel Piessens & Zonen

Nijverheidsstraat 6 -1840Londerzeel

Piessens Website Piessens Transport Uw partners in transport Piessens Jet Deze site is bedoeld voor de stationshouders van Jet die bevoorraad worden door Transport Piessens.

Fiberplast

Boomsesteenweg 690 -2610Wilrijk

Fiberplast is een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststofproducten als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton.

Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Boud

Beekstraat 112 -2830Willebroek

De intense samenwerking zorgt ervoor dat het vakmanschap en de beroepsfierheid worden overgedragen, maar dat ook nieuwe technieken en materialen worden geïntegreerd in de dagelijkse bouwpraktijk.

Transport L. Van Bogaert

Drapstraat 94 -9220Hamme

Transport L. Van Bogaert richt zich voor 100% op de meest efficiënte transportoplossingen waarvan u de klant, de verlader, de voordelen ondervindt. Efficiënte trucks en even efficiënte services.

Afgro

Terlinden 131 -1785Merchtem

Danimar International

St. Bernardse Steenweg 100c -2620Hemiksem

Engels

Gentse Steenweg 136 -9160Lokeren

Van de renovatie van een klassiek herenhuis tot de nieuwbouw van een betonbouw, wij gaan met jou het gesprek aan om samen tot een gewenste realisatie te komen

Van Nieuwenhuyse Grondwerken

Schoonaardestraat 9 -2880Bornem

Van Nieuwenhuyse Grondwerken" is een familiebedrijf dat kan rekenen op reeds vele jaren ervaring. De passie, kennis en kunde voor het vak is namelijk van vader op zoon doorgegeven. Er kan met recht gezegd worden dat een hobby uitgegroeid is tot ...

Jcac

Frans Roomsstraat 3 -9240Zele

Algemene Bouwonderneming Bacobo

Perreveld 24 B -1745Opwijk

Algemene bouwonderneming Bacobo BVBA BVBA Bacobo is een bouwonderneming die gespecialiseerd is in verbouwingen. Een onderneming die gebruik maakt van kwaliteitsvolle bouwmaterialen die enkel verwerkt worden door vakbekwame mensen, die precies weten w