U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Artglas

Kmo-zone Molenheide 4032 -3520Zonhoven

Studio Artglas – kort voor ‘ARTistieke GLASpanelen’ – houdt het ambacht van glas-in-lood springlevend met hedendaagse designs . Het bedrijf ontwerpt unieke creaties, stelt ze handmatig samen, en integreert ze in woningen en kantoorgebouwen.

Veca Solar

Hazendansweg 14 -3520Zonhoven

Isolatiebedrijf Veca Solar beperkt zich niet alleen tot het isoleren van woningen en gebouwen, maar legt zich vooral toe op het opstellen van een totaaldossier. Daarbij wordt u met professionele begeleiding en advies bijgestaan.

Bouwbedrijf Vaes

Donderslagseweg 12 -3520Zonhoven

Immo Hulsmans

Schutenseweg 91a -3520Zonhoven

Opteco

Senator A. Jeurissenlaan 1020 -3520Zonhoven

Opteco is uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven.Met een ervaring van meer dan 14.000 installaties heeft het management van Opteco de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren

Contract Workers

Daalheideweg 10 -3520Zonhoven

Onze activiteiten strekken zich uit van de verkoop en plaatsing van ramen, deuren en binnendeuren tot een volledige interieurafwerking. Wij staan in voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Insaver

Senator A. Jeurissenlaan 1160 -3520Zonhoven

Insaver is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in isolatietechnieken.Wij kiezen steeds voor kwaliteitsproducten en kwalitatief hoogstaande afwerking.Voor spouwmuur- en dakisolatie werken we samen met Knauf insulation.

Ivizo

Wijerstraat 5a -3520Zonhoven

Hulsmans D

Donkeindeweg 64 -3520Zonhoven

Projectbouw Brems

Spierhoofseweg 26 -3520Zonhoven

Brems Projectbouw BVBA is reeds jaren de specialist in woningbouw en villabouw.Wij staan in voor het bouwen van nieuwbouwwoningen in alle bouwstijlen: klassiek, landelijk, klassieke landhuizen, pastorijstijl, hedendaags, romantisch, strak, modern...

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.