U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Jamec

Bedrijfsstraat 1209 -3660Oudsbergen

Jaraco is een professionele en ervaren partner voor bedrijven met bouwplannen. Vanaf vanaf de conceptfase tot en met de totale afwerking. Ook de binnenafwerking.

Creyns

Industrieweg-noord 1123 -3660Oudsbergen

Creyns Bouwmaterialen is een bloeiend familiebedrijf dat u een brede waaier aan bouwmaterialen biedt, gaande van ruwbouwmaterialen en dakpannen tot vloer-wandtegels en klinkers,gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring.

E.p.a.

Nijverheidslaan 1511 -3660Oudsbergen

Electro Processing en Automatisatie NV (EPA) werd in 1989 opgericht.Ons dynamische installatiebedrijf is gespecialiseerd in industriële elektrotechniek en biedt u een compleet aanbod van elektrotechnische diensten en oplossingen.

Bouwbedrijf Ruelens & Partners

Nijverheidslaan 1508 -3660Oudsbergen

Ieder heeft zijn manier om die zaken aan te pakken, daarom willen wij ons flexibel opstellen naar de klant toe. Wij werken hoe u dat wilt, enkel ruwbouw of toch sleutel op deur?

Bouwwerken Jacobs Industriebouw I3

Industrieweg-noord 1111 -3660Opglabbeek

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Mecona

Weg Naar Zwartberg 208 -3660Opglabbeek

Het familiebedrijf Mecona staat al bijna 50 jaar aan de top in Limburg en België met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda’s, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering.