U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Paulissen Beton

Woudstraat 7 -3600Genk

Paulissen Beton is al sinds de jaren 60 een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van betonproducten. Het familiale karakter van het bedrijf is nog steeds een grote troef.

Interdoors

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Lambrechts

Taunusweg 8 -3600Genk

Al meer dan zestig jaar is Lambrechts een toonaangevende groothandel in ‘water’ en ‘warmte’. Het familiebedrijf behoort tot de top vijf in de verwarmings- en sanitaire sector. Lambrechts telt 190 medewerkers en realiseert een omzet van 80 miljoen euro.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.