U zocht op: leverancier gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Decapac

Toekomstlaan(hrt) 28 -2200Herentals

Vandaag, met meer dan 30 jaar ervaring, heeft DECA een unieke plaats binnen de verpakkingsindustrie, dankzij haar 3 dochterbedrijven DECATECHNIC, DECAPAC en DECANOVA.

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Hermans Herentals

Toekomstlaan 18 -2200Herentals

Hermans Herentals is de officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Lynx Automation

Wuytsbergen 2 -2200Herentals

Lynx Automation werd in 1999 opgericht. Het bedrijf legt zich toe op het optimaliseren van logistieke en bedrijfsprocessen, en het verbeteren van informatiestromen van werkvloer tot ERP.

Decatechnic

Toekomstlaan(hrt) 28 -2200Herentals

DECA heeft al meer dan 25 jaar ervaring en is een unieke plaats binnen de verpakkingsindustrie, samen met haar 3 dochterbedrijven DECATECHNIC, DECAPAC en DECANOVA.

One-welding

Atealaan 19 -2200Herentals

ONE-WELDING BVBA is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van lasapparaten, plasmabranders, compressoren, metaalbewerkingsmachines, lasgeneratoren, stroomgeneratoren en allerlei toebehoren. We hebben reeds langere tijd ervaring in deze sector.

Global New Automation

Dikberd(hrt) 40 -2200Herentals

Group NDLE Automation, is een dynamisch bedrijf gefocust op engineering, automatisering, industrieel elektrische toepassingen en data-verwerking, waarbij elk onderdeel een hoge graad van specialisatie vereist om optimaal marktgerichte oplossingen te

Solar Access

Noordervaart 33 -2200Noorderwijk

SolarAccess is een internationaal opererende aanbieder van hoogwaardige industriële zonnestroomsystemen.Inmiddels produceren meerdere duizenden zonnestroomsystemen van SolarAccess dagelijks duurzame elektriciteit aan het net.

De Mill

Herenthoutseweg(hrt) 93 -2200Herentals

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan(hrt) 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Verpoorten Verfdistributie

Toekomstlaan(hrt) 48 -2200Herentals

Als verfgroothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment verven, schildersbenodigdheden, wand- en vloerbekleding, sierlijsten, lijmen, scheikundige producten, en gereedschappen.