U zocht op: leverancier gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hobbyserres Stappaerts

Broekstraat 59 -2460Kasterlee

Sinds begin jaren 90 is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industriële tuinbouwserres naar kleinere hobbyserres

Rik Matheussen

Turnhoutsebaan 212 -2460Kasterlee

Hier vindt u een selectie van ons uitgebreid assortiment tuinmachines evenals een overzicht van onze tijdelijke acties. Voor het volledige aanbod verwijzen we naar de website van onze leveranciers.

Tj Van Loco

Hinnekensbergen 12 -2460Kasterlee

Zoekt u een snelle en precieze grondwerker in regio Kasterlee voor uw landbouwbedrijf? Wenst u als particulier dat uw zwembad veilig wordt uitgegraven? Verwacht u een propere afwerking met kwalitatieve machines?

Alfatechnics

Lindenlaan 30 -2460Kasterlee

Alfatechnics is een technische handelsonderneming, gespecialiseerd in blistermachines, flowpackmachines, thermovorm en vacuümvormmachines, krimpfolieverpakkingsmachines, sleeve machines en unidose machines.

Djng Projects

Hoebenschot 4 -2460Kasterlee

DJNG - Projects is opgestart in het jaar 2006 door de heren Nick Jansen, Nick Dierckx en Glen Jansen.DJNG - Projects is een jong dynamisch bedrijf die een sterke groei kent doorheen de jaren.

Campercenter

Lage Rielen 38 -2460Kasterlee

Elboka

Retiesebaan 171 -2460Kasterlee

kwaliteit en service in de wegenbouw. 30 jaar ervaring. Voor ieder werk de juiste machine. Ervaren en gemotiveerd personeel. grondwerken, nivelleringswerken, tuinaanleg, aanleg van sportterreinen en paardenpistes