U zocht op: leveranciers bedrijfsevenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...

Moreau&co

Meeuwenlaan 63 -1800Vilvoorde

Bent u op zoek naar een DJ in België en/of geluids- en lichtapparatuur voor uw evenement, zowel publiek, privaat als professioneel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Living Tomorrow

Indringingsweg 1a -1800Vilvoorde

Living Tomorrow is een werelduniek concept en bevindt zich in Brussel. Een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen om bezoekers kennis te laten maken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken kunnen verbeteren.